alkış manyağı seyirciler

darklord
izledikleri veya seyrettikleri ki$i ya da ki$ilerin yaptiklari her$eyi ya da soyledikleri her$eyi ultra bir yav$aklikla alki$lamak icin ant icmi$ be$eri, salt turkiye topraklarinda ye$ermi$ insan modelleridir. alki$ladiklari ki$ilerin bir turlu konu$malarina ya da i$lerini yapmalarina izin vermezler. bir de bunlarin ayakta alki$layan manyaklari vardir ki kabus otesi bir sana insan diyenin amina koyim insanidir, muhtemelen arkasinda oturan seyirciden; "otur lan! beyefendi, gotunden ba$ka bir bok goremiyorum " diye ayari alip milletimiz bilincsiz karde$im $eklinde soylenerek tekrar merkez ussune mevzilenecek kadar insanimsisidir.
independence
$imdi kar$inizdaaaa

$ak$ak$ak$ak$ak(alki$ efekti lan ibnelik yapma)

sahnelerimizin yukselen yildiziiii

$ak$ak$ak$ak$ak

olmazsa olmazsimizzzz

$ak$ak$ak$ak$ak

elektrikci rustem efendi. rustem efendi $u tepedeki ampul yanmi$, sag taraftaki kolon cizirti yapiyor, bir de mikrofonda kacak var sanki.

tissssss.

lan ibne, once kimin gelecegini bil ona gore alki$la.
elma sekeriiii
bu tür insanlar, uçak yere indiğinde de alkış tutarlar. hayır nedir yani olay anlayamadım, uçak kalktıysa tabiki de yere inecek; pilot bizi yere düşürmediği için bir teşekkür şekli midir bu??
alevsi
ne olduğuna ne söylendiğine bakmaksızın alkışlarlar. özellikle sabah saatlerinde ve evlendirme programlarında görünür, mikrofonu görünce çılgınca kapar ve kendince konuşur, her daim kameraya bakan insan türü.

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol