boxer in gotte tangaya dönüşmesi

darklord
boxer`in sicak ve ve nemli havalarda a$iri terleyen vucuda yapi$arak yukari cikip sacmalamasi durumudur. oyle igrenc, oyle menem bir durumdur ki insana "lan bu hatunlar tangayi nasil giyiyorlar" diye du$undurur. pantolonu cikarmadan duzeltmek buyuk bir yetenek gerektirir ki ben bu konuda zir yeteneksiz biriyimdir.
pysco
cok sinir bozucu bir durum.aradan cikmasi icin asena gibi kivirtsanda kurtulamadigin hayattan bezdiren bir durum.kimsenin basina gelmez insallahh.(amin)
roker phy
ozellikle evde arkadaşlarla sabaha kadar play station oynarken kanepe ile ilişkiye girmenin sonucu olarak gote iyice sokulan boxer in oluşturduğu durum.
ylmzcrk
bu olay kendi kıçınızın arasına geldiğinde anasını soyunu siktimin boxer ı şeklinde küfür etmek bir nebze olsun sinirinizi hafifletir.
sam
eger sadece tek taraf yukari cikmi$sa oldukca can sikan,lakin iki taraf da anla$ip ayni anda yukari cikmi$sa kisa sureli bir ferahlik veren durumdur.
zenana
bu konuda çok kararlı boxerlar vardır,sen gidersin tuvalette falan düzeltirsin,huzur içinde yoluna devam edersin ama o yılmaz ve yılmayacaktır 2 dakika sonra yeniden tanga şekline bürünür ve hayata bile küstürebilir insanı.

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol