hasan şaş

0 /
made in heaven
2002 dunya kupasinda ortaya koydugu performans ile adini afrika ulkelerine kadar duyurmayi basarmis ancak aradan gecen uc yil icinde onlenemez bir dusus icerisine girerek hem kendisi uzulmus,hem galatasaray taraftarini kahretmis,gectigimiz donemlerde takimdan ayrilmasi bile gundeme gelmis ancak bu sezon lige firtina gibi bir giris yaparak herkesin umitlerini yeniden yesertmis ve transfer acisindan tam bir fiyasko yasayan galatasaray’in umit karan’la birlikte kendi icinden cikarttigi en iyi iki transferden biri olabilecegini gostermis futbolcu.aman nazarimiz degmesin.
darth sidious
adi : hasan gokhan
soyadi: sas
forma numarasi: 11
oynadigi mevki: orta saha
dogum tarihi: 01.08.1976
dogum yeri: karatas- adana- turkiye
oynadigi takimlar: ankaragucu
geldigi takim: ankaragucu
giris yili: 1998
boyu:. 1.77 m
kilosu: 74 kg
ankakusu
2005-2006 sezonunun sonlarina dogru performansi eski performansinin bir hayli ustunde olan futbolcu.
avrupada basta as roma olmak uzere taliplileri varmis. avrupaya gitsede izlesek.
hasansas
kel kafası ve kaçan pozisyonlar sonrası elini ısırıp söylenmesiyle tanınan türkiyenin en hırslı ve yetenekli isimlerinden biri((bkz: sergen))
mistral07
ceza sahasına topla beraber girmekten ziyade dürtülerine yenilip kaleye "allah ne verdiyse" şut çeken, ve bu şutuyla da dağları taşları hedefleyen futbolcumuzdur.

ayrıca galatasaray - boleslav maçında bir pozisyonda tam önüne düşen topa şut çekecekken yanından geçen ayhan’ın, kendi topuna dengesizce vurmasıyla adeta deliye dönen, akabinde kendini yere atıp deli gibi çimleri yolan ve yumruklayan futbolcumuz.

(bkz: [abkz]ali sami yen stadındaki çimler)" class="abkz" href="/arama/?b=ali sami yen stadındaki çimler">[abkz]ali sami yen stadındaki çimler)" title="ali sami yen stadındaki çimler">[abkz]ali sami yen stadındaki çimler)">
yafes
maçtaki agresivliğinden kıl olduğum ve maç izlerken bana [lan orda olucam ki gel lan dicem bana da posta koy hadi gibi] cümleler kurduran istikrarsız adam.



sepulturk
4 kasım 2007 gaziantepspor galatasaray maçında, galatasaray’a yıllarca hizmet vermiş ve türk futbolunda efendiliğiyle ön plana çıkmış ergün penbe’ye küfür etmiş oyuncudur. kendisinde bu cürreti nasıl uluyor anlamak mümkün değil. o küfür edilen futbolcu futbol sahalarında görülmüş en terbiyesizce hareketlerden birisini fenerbahce taraftarından yemiştir de ağzını açmamıştır. önce onun yerbiye seviyesine çık da ondan sonra kendine muhatap al.
incem ben
derhal galatasaray’dan gönderilmesi gereken futbolcu.bırakın galatasaray’ı belkide türkiye’nin gelmiş geçmiş en terbiyeli en efendi futbolcusuna ve galatasaray’a uefa’da kupa getiren penaltılardan birini atan yıllarca o formayı gururla sırtında taşıyan daha, kırmızı kart gördüğünü hatırlayamadığım bir efendiye, galatasaraylıya s...tir git diyerekten ne kadar terbiyesiz bir futbolcu ve insan olduğunu gösteren insan(!).
van ness
çok terbiyesiz ve onursuz bir hareket sergilemiştir hasan. ayıp etmiştir ergün abisine. ne oldum delisi bile olamadan hem de.
sepulturk
sezon ortasında galatasaray’dan ayrılacağını söylemiş topçudur. ayrılmazsa gidip tekme tokat dalacağım topçudur aynı zamanda.

bir galatasaraylı olarak takımımda oynamasından utanç duyduğum adamdır.
mad
galatasaray’ın ağzına sıçmıştır afedersin.katkısından çok zararı vardır ki katkısı da ne olaki takıma, belli değildir.maçlarda yaptığı 65484387 tane ortanın 13’ü isabetli olması ne kadar futbolcu olduğunu gösteriyor.

gelgelim hırsına ama keşke gelmeseydik.büyükşehir belediye maçında galatasaray’ın ikinci yarıda oynadığı güzelim futbolun içine etmiştir.

kulüp doktorlarının bir an önce bu futbolcu adına tetkikte bulunması an meselesi.

galatasaray kişiler üzerine kurulmuş bir kulüp değildir.ne hakan şükür’ü 40 yaşına kadar oynar ne de kendini bilmez hasan şaş’ı.zaten kendisi de ayrılacığını söylemiş.ne de iyi düşünmüş.
floydiandm
psikolojik problemleri olduğunu düşündüğüm, her an takımına zarar veren bir futbolcumsu. ne demiş atatürk, "ben sporcunun zeki, çevik ve ahlaklısını severim." ama hasan şaş’ta bence bu üç özellikten ikisi yok. bilin bakalım hangileri?
darth sidious
yakın zamana kadar galatasaraylı futbolseverlerin bas taci ettigi futbolcu. fakat biseyler olmus ve cark tersine donmustur. futbol nankordur. kimsenin gecmis basarilar hatrina kimseye katlanmadigi bir oyundur. hakan sukur icin de aynidir, hasan sas icin de.
0 /

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol