zumrut fotoğraf stüdyoları

isimsiz kahraman
yilliga konulmak uzere cektirilen fotografa tomarla para dokulesi studyo olu$umudur. size verilen alti ustu bir vesikaliktir, ancak pahasi baz alinirsa "keple cuppeyi de veriyor musunuz abi?" dedirtecek cinstendir. burnunuzla gozunuzle oynar sizi abidik gubidik hale getirirler. her $eye ragmen lise yilliklarinin aranan studyosudur nemenem bi olu$umdur idrak etmek guctur.
yagkut fotograf studyolari adi altinda zumrut’un eski ortagi oldugunu iddia eden sahibiyle klon hali de mevcuttur.
esek sipasi
zumrutte cekilmis fotograflarin asil olayi rotusde degil durustadir kanimca.adam kicini kaldir, kafani saga yatir, sol omuzuna yuklenme, agzini o kadar acma diyerekten kisinin kusurlarini ortuyo ve de isini gayet de iyi yapiyo.buraya kadar tamam da vesikalik haricinde cektigi sanat eseri adi altindaki fotograflar berbattir, hatta igrenilesidir.misal koltukta oturmus, elini kolunu yanagina koymus masum(!) guluslu ablalar veya sarap bardaklari asili bir fonda agir abi duruslu erkekler.
pinkcat
caddedeki fotocu.galiba baska subeleri de varmis.zumrutte fotograf cektirmek icin celik gibi sinirlere ve kalin bir cuzdana sahip olmak gerekir zira kasiyerinden temizlikcisine,makyozunden fotografcisina hepsi birer cinnet ve cinayet sebebidir.foto cekimi sirasinda herkese yapilan bayat esprilere artik sinirleriniz bozuldugu icin gulmeye baslarsiniz,hal ve tavirlariyla sizi kisa surede aglayacak,kacip gidecek kivama getirirler.kotu dekorlari ve insani sekilden sekile sokma cabalari ise apayri bir kondur.lakin isinin ehlidir bunlar ayni zamanda,zumrut fotolarini bilimum guzellik yarismalarina yollayabilir,on elemeleri gecebilirsiniz.ama yillik foolari mevzu bahis olmasa kim bu eziyetleri cekmeye gider,orasi tartisilir.
ithilquessir
insanlara renkli gozler, purussuz bir ten, parlak saclar veren bir studyodur. genellikle yillik uzerinden is yapar burasi, isin ilginc noktasi insanlarin yillarca birbirini hatirlamak icin bakacaklari bu resimlerde kimsenin sinifta gezinen insanlara benzememesidir . bir siniftaki cocuklara bide yilliktakilere bakiyorum, acaba cok mu derin uyudum son tarih dersinde?
karpuzz
derin tecrubelerimiz sonucu ortak vardigimiz kani soyledir ki; zumrut, cirkinleri guzellestirip, guzelleri cirkinlestiren bir mekanizmaya sahiptir. bu sebeple sinifta gezinen insanlarla zumrutteki hallerini eslestirmek cok zordur.lakin ne kadar para, makyaj,zaman ziyan ederseniz edin siniftakiler ve sizi taniyanlar sizi siniftaki normal halinizle hatirlayacaktir.sadece disardan,tanimadiginiz bir kac anne baba, kardes,akraba, yakin arkadas icin ugrasmis,didinmis durursunuz.gercekler de acidir.benden soylemesi.
lillian
randevu alınarak gidilen fotoğraf başı 500 ytl alan ve sonunda sıze benzemeyen bı resımle karsılastınıs hayalkırılıgı dükkanı
goetica
insanı olmadığı gibi göstermekte 1 numara olan butun hanımkızlarımızı güzellik yarı$masından kaçmı$ erkeklerimizi ise erkek güzeli yakı$tırmasına layık gösterebilen,tanıdığınız insanları bile tanıyamayacağınız hale sokan kahverengi olan gözleri ye$il mavi gibi her renge çevirebilen insanları abuk abuk pozlar vermek zorunda bırakan özellikle lise yıllıgı için resim çektirmek isteyen gençlerle dolup ta$an fotoğraf stüdyosu.
fasa fiso
sadece yillik fotografi cektirmek icin ugranilan ve bin pisman eden fotograf studyosudur.sanki yillikta kendiniz degil de dublorunuz boy gosterecektir.fotografi aldiginizda bu ben miyim lan? dersiniz icten ice.bir de gozume fotosop yapmayin diye en az 100 kere ikazda bulunmaniz gerekir.her daim 20-30 yillik gozunuz mavi, yesil, kirmizi, mor vs olabilir.
elma sekeriiii
bazı özentilerin takıldıgı fotograf stüdyosu.

"ay resimlerimi zümrütten ba$kasına çektirmem. orası bir klasiktir!"


zümrüte sıçayım size bir $ey olmasın hatunlar.

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol