şirket telefonlarınin dinlenmesi sorunsalı

darth sidious
aylik cirosu 120 trilyonu asan bir sirkettir sozu edilen. calisanlarinin mutlulugu icin happy hourlar, reinada partiler falan duzenler. oldukca guzel bordrolu bir hayatiniz varken sirket ici ve disi tum gorusmelerin dinlendigi ve gerekli goruldugu takdirde kayit edildigi bilgisi ile dumur olursunuz. nasil olur ama nasil diye ortalikta dolanir durursunuz. butun konusmalariniz kulaginizdan bir muzik seridi gibi gecer. arkadaslariniza konusmalarinda daha dikkatli olmalarini soylersiniz bundan sonrasi icin. onlar da houstondan sizi tehdit ederler. boyle ibne insanlarla arkadaslik yaptiginiz icin kendinize kizarsiniz. houston araciligi ile okkali bi kufur edersiniz. onlar da sizi arayip aynen su cumleleri kurarlar:
-bu sirket senin gibi birini calistirdigi icin cok sansli. kendini isin icin iytriyosun. bi de telefonlarin dinlendigini soyledigin icin saol.



bir digeri arayip sunu der.
-nooldu kardes, arayip mudurlerinin ne kadar serefsiz oldugunu falan anlatirdin, yok supervisore top falan derdin. bugun suskunsun hayirdir?
independence
ba$lik altinda yazilanlari okudukca ne $erefsiz ne ibne adamlar varmi$ dunya da diye feryat edesim geldi.hem ki$i arkada$larina gerekli uyarilarda bulunuyor telefonlarim dinleniyor hatta kaydi tutuluyor diye hem de $irketi arayan sozlde arkada$i telefonun dinlendigini hatta hatta kayit edildigini bile bile sirf ibnelik olsun diye arkada$ini zor duruma sokuyor.inanasim gelmedi acikcasi ama eger bahsedilen olay ya$anmi$ bir olaydan alintiysa yaziklar olsun! harbi ne $erefsizmi$im..yani hakikatten ne $erefsiz adamlar varmi$!ibnedir bunlar ayni zamanda.

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol