msn nickinin başına gül koymak

independence
bu da son modamiz.17 agustos 1999 marmara depremi sonucunda hayatini kaybeden insanlari unutmadigimiza dair bir i$aret olsun diye msn nicklerinin onune (f) harfi konularak gul olu$turuluyor.peki bunu yapan arkada$larimiz madem bu kadar duyarlilar, madem bu kadar tepki gostermek istiyorlar bu olaya, alsinlar bir me$ale ellerine saat 03:00 itibari ile ciksinlar caddeye.eminim 17 agustos 1999 marmara depreminde hayatini kaybeden insanlar icin ve bugunun yasini tutmak icin ellerinde me$alelerle caddeleri alev rengi ile aydinlatan binlerce insanla kar$ila$acaklardir.oturdugumuz yerden "olaylara tepkisiz kalmayalim! analim, unutmayalim, unutturmayalim!" demek o kadar kolay ki.peki dediginiz gibi yapalim da sizin yonteminizle mi yapalim? yani msn de kullandigimiz nicklerimizin ba$ina (f) yazarak mi? allaha$kina bir $eyi de hakkiyla, layikiyle yapamaz miyiz biz.kicimizin uzerinde kilimizi kipirdatmaksizin nicklerimizin ba$ina (f) yazarak ayni muhabbeti etmeye devam edelim.

-selam.seviyeli bir sohbete ne dersin? uzerinde ne var peki $imdi.ha o (f) harfi mi? marmara depreminde hayatini kaybedenleri unutmadigimizi belirtmek icin olu$turulan toplumsal bir hareket.evet.

o kadar otomatige baglami$iz ki her $eyi yurdun bir yerinde sehitlerimizi anarken nez cagarilir ve sahnede erotik danslar yaptirilir, yurdumuzun bir cok yerinde marmara depreminde olenleri unutmadigimizi belirtmek icin nicklerimizin ba$ina cicekler konulur..yazik bize.yemin ederim yazik.toplumsal bir harekete etkin bir birey olarak katkida bulunmak istiyorsak aliriz elimize me$alemizi cikariz 17 agustos 03:00 de caddeye binlerce insanla beraber o gunu anariz, acilarimizdan ders cikartiriz, ciglik cigliga susar olenlerin arkasindan dualar ederiz!biz olan bitene bir $ekilde seyirci kalmamak icin odalarimizin i$iklarini yakip sondururduk bir zamanlar.ayni hareket $imdi olsa demek ki msn de cevirim di$i olup online olacakmi$iz tepkilerimizi topluma yansitmak adina.nerede kaldi bizim geleneklerimiz, turk insaninin dillere destan vefasi, olaylara sabir gosterip gereken zamanlarda da her olayin uzerinden gelebilme yetisi.kendimizi mahfediyoruz agalar beyler.kendimizi peri$an ediyoruz!


edit:msn de yarrak iconunun olmamasina hayiflandigim gundur bugun!
independence
pek cok insan hala ayni cicek $eysini ayni yerde barindiriyor ya sahtekarligin ne derece bariz oldugu bir kere daha cikiyor ortaya."17 agustosta hayatini kaybedenleri unutmayin" amaci ile konulan cicek, 17 agustostan sonra kaldirilmiyor.daha dogrusu kaldirmak unutuluyor.yuksek ihtimalle bu duyarli genclerimiz oteki 17 agustsa kadar ayni $ekilde devam ederler.yeniden yeniden cicek koymaya ne gerek var degil mi ama.nasil olsa daha pek cok 17 agustos gorur bu nesil.hepsi icin ayri cicek koymaktansa bir seferde toptan i$i hallediverirler biter gider.oyle akillisiniz ki.
independence
yeniden hortlami$ sacmalik.$oyle bir ileti ile kar$imizda.

"tuncelide şehit olan 7 kardeşimiz için pkk ya kinimizi belirtmek için herkes nicknin başina soluk gül koysun (parantez içinde ’w’ ne mutlu türküm diyene bu iltuncelide şehit olan 7 kardeşimiz için pkk ya kinimizi belirtmek için herkes nicknin başina soluk gül koysun (parantez içinde ’w’ ne mutlu türküm diyene bu iletiyi listendeetiyi listendeki herkse gönder ki pkk lilara kinimizı"

tunceli’de $ehit olan vatan evlatlarini artik msn de nickimizin yanina soluk gul(ne demekse) koyarak aniyoruz.yani bill gates, yani microsoft ve yani amerika araciligi ile turk $ehitlerini anacagiz.hem de msn de, hem de gunun 24 saati sanal seks yapilan bir yerde, hem de pkk militanlarinin bu eylemleri gercekle$tirmek icin kullandiklari bir sohbet programinda.

evinize balkonunuza pencerenize turk bayragi asin denmiyorda msn nickinizin yanina soluk gul koyun deniliyor.biz bu kafala bu zihniyetle hala nasil vatani ite opege teslim etmedik ona $a$iyorum ben.

hah son olarak aklima gelmi$ken.

aklinizi fikrinizi sikeyim sizin.
mitili
({)(nah) koyulmasi daha iyi olur. tabi olaylarla alakasi yok , sembolik acidan artik kim neye yorarsa. koyalim hatta hep birlikte.
atacamadesert
memleketin başına gül koymaktan daha anlamlı bir iştir herhalde, ki ben hiç yapmadım, başınıza koyduğunuz gül’ün dikeni nerenize batıyor o da tartışmaya açıkır.

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol