rexx sineması

esek sipasi
kadikoyde bahariyede bulunan sinema.eski adi reksdi nasil olduysa artik rexx oldu.kadikoyun ezik gencliginin her zaman bulusma noktasi olmustur ve de bundan sonra da oyle olmaya devam edecektir.barlar sokaginin hemen girisinde, kosededir.fiyatlari diger kadikoy sinemalarina gore daha pahali olmasina ragmen yine de talep az degildir.bahsis olayi had safhada.utanma arlanma da yok artik yer gostericide.yine de her seye ragmen kadikoyde yerini edinmis yillarin sinemasi.
darth sidious
kadikoyde sureyya sinemasi ile birlikte gidilebilecek birkac sinamadan biridir. sinema konusunda kadikoy oldukca zengin bir yer olsa da genelde en yeni filmler bu rexx, sureyya ve bir bahariye caddesi uzerindeki birkac sinemada olur. ses sistemi fena degil hatta iyi sayilabilir. ama filmleri cep sinemasinda yayinlama hastaligindan kurtulmalari gerek. alt katinda zincir barin karisinda rexx dugun salonu ve rexx emlak bulunur.
isimsiz kahraman
bilhassa punk gencliin bulusma mekanidir.
ama aksam 8 den sonra bira kasalarini yan cevirmis sigara ve cay icerken yaninda radyodan ferdi tayfur dinleyen amcalari da gorebilirsiniz.
matrax
karşısındaki aparattan 1.50 ytl ye patso yedikten sonra geçirmeniz muhtemel mide fesadı esnasında karşınıza çıkacak ilk mekan.

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol