boş başlık

independence
ba$ligi acip ardindan muhtemelen bir harf hatasi yaptigini farkedip ardindan dogru ba$ligi acan yazarin genel anlamda yaptigi buyuk sacmalik.hatali ba$ligi da uluorta bir yerlerde birakip moderatorlere bildirmeksizin direk olarak yeni actigi ba$liga entryler yaziyor ki bu da sozlugun bo$ ve hatali ba$lik coplugune donmesi demek oluyor.

yapilmasi gereken en dogru hareket hatali acilan ba$ligin hemen moderatorlere bildirilmesidir.moderatorlerden kimse online degilse bile siz yine de mesajinizi yollayin.olmedilerse yahut bir banka hortumlayip karayiplere tatile gitmedilerse muhakkak online olacaklardir.online olduklarinda mesajinizi okuyup gereken i$lemi yaparlar.
angelus
sözlükte görüntü kirliliğine sebep olan, hiç yoktan yer kaplayan başlıklardır. açılan başlıkta bulunan entrynin kişi tarafından bir şekilde silinmesi ile vuku bulur. başlık muhteviyatında hiçbir entry bulunmadan serseri mayın misali sol framede dolanır durur. lakin bu noktada gönül ister ki entrysini silen bilgiç yönetime haber versin, mesaj atsın, "ya hocam bu entryi sildim lakin üzerine afiyet başlık orda sik gibi kaldı" desin. yönetici kişide de büyük bir şevk ile o başlığı silsin, haber veren yazara dua etsin, "allah seni iki cihanda mesut etsin" desin.

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol