bilge kosebalaban

recall
direc-t solisti ve gitaristi.tahmin edilemeyecek kadar cesitli ses cikartabildigine inanilan,enerjik,hopidik,rastali,sicak insan.
esrakesh
acayip hareketli bir insan..ben sahnede bu kadar cok cosan-bir o kadar da costuran-birini daha gormedim. cok sevimli oldugunu soylememe gerek yok galiba
redcrow
#720077, nolu entryi okuyunca uyandım mevzuya; bu üzerinde çocuğun büyü var.

bu elemanla, bronx’da konserlerinin olduğu bir gece bi arkadaşımla birlikte bara girerken barın merdivenlerinde karşılaştık. çocuğu daha önceden tanıyan olan arkadaşım bununla aynı basamağa geldiklerinde, eliyle hafifce omuzuna vurarak, "n’haber " diye sordu ve hızlıca yukarıya doğru yürümeye devam etti. o ufacık dokunuş bu arkadaşta nasıl bir kelebek etkisi yarattıysa inmekte olduğu merdivenin son üç basamağını altı sekişte falan indi. ne olduğunu bile anlamamış, tutmaya çalışmıştım ama düşmeyi kafasına koymuştu. öylece gitti koca çocuk. "dostum bir şeyin var mı?" soruma, "ıyıeytttt" gibisinden bir cevap verdi.peki diyerek yoluma devam ettim "alkolün etkisinden olabilir", diyeceğim ama günahını almayalım çocuğun. kurşun murşun bir şey döktürsün ,bu böyle gitmez.


fofay
mardin’de,istanbul’da,adana’da trafik kazaları geçiren,sahneden yuvarlanan fakat sürekli olarak hayata dört elle sarılan,grubunun üçüncü albümünü çıkartan vildan kösebalaban gibi şirin bir anneye sahip şirin adam.
(bkz: kuzen)

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol