sevgilinin geçmişine güvenmemek

elenktrinkalamadimsenden
sevgili olana kadar aklin nerdeydi diye dusunduren sorun,unutulmamali ki herkez birilerinin gecmisidir.gecmis olum gibidir,karanlik ve geri donulemez bir yol,gecmiste ki hatalar ondan utanmak icin degil ders cikarmak icindir.kimse isteyerek hayatini kotu idame ettirmek istemez,ya o anki sartlar oyledir ya da yapabilecegi tek sey o an icin odur ve bir cikis kapisi bulamayacak,buldugu kapiya yonelemeyecek kadar yaralidir ya da bosluktadir.gecmisinde kotu olaylar yasamis birini herkezin itmesi kolaydir onemli olan ona sahip cikmaktir.beceremeyeceksen sayet daha fazla karanlik etmemek lazimdir onun hayatinda ve onun hic guvenmedigin gecmis defterinde bir sayfa olarak kalmandir,korkakca yapabilecegin.
imgoindeeperunderground
geçmişine güvenmemesi gereken kişinin kendisi olduğu düşünülürse, geçmişte şahsa özel anların toplamından oluşuyor denilebileceğine göre, giren çıkan kendine bir durum söz konusudur. sevgilisinin geçmişine güvenmediğini bir sebep olarak göstererek herhangi hareketlerde bulunan kişinin de esas sorunu kendisi ve kendi geçmişi iledir. belki kendi geçmişine güvenmekte ancak açıkça kendine güvenmemektedir..
sys32murats
-aşkım, neden o bıçağı eline aldın? bırak onu, bırak; ben yaparım salatayı... sen öyle arkamda durma, o ince teli eline dolama, fırının yanından çekil, bırak o çakmağı... niye öyle bakıyorsun, aşkım?
gottacatchemall
guvenmiyorsan hic bulasmamak gibi bir tavsiyede bulunabilinecek baslik. muhim olan hatun kisinin ruhunun orospu olmamasıdır ki bu tarz orospuluktan kastim yatak harici bir mekanı tasvir eder.

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol