mef

cekirdek
"oss bizi kendine kul kole etti,nelerle ugarsiyoruz" diyen bi insan evladinin delil olarak gosterebilecegi dersanelerden sadece bir tanesi.
seewasli
konu anlatımlı kitap bile vermekten sakınan ögretmenleri devlet ögretmeni edasıyla asarım keserim havasında takılan dershane
carpediem
içerisinde çok güzel bir hava hakimdir bu dersanenin. öğretmenlerinden tutun da kat görevlilerine, kantinde çalışanlara kadar herkes güleryüzlüdür. oraya gittiğinizde yüzünüzün asılması, deneme çıkışları hariç imkansızdır.
kadiköy 4. şubede çok kaliteli ögretmenler barındırır. etütlerde sizinle birebir ilgilenirler. istediginiz zaman gider sorularınızı sorar, birebir çalışırsınız. öğretmenler size yardımcı olmaya hazırdır herzaman.
ayrıca benim için çok hoş tesadüfleri barındıran yerdir...
cocabora
soruları gayet güzeldi geçen sene.ancak bu işte bi ibnelik vardı bence.çünkü bazı sorular-özellikle atırt edici olduğunu düşündüğüm zor sorular-bire bir tutturulmuştu öss’de.(bkz: hayret.)
hallucinogen
tıkış tıkış sınıflarında gelenler kimi zaman 1 sırada 3 kişi oturur da yine başka bir yere gitmez.özellikle 1999 sularında o derece yapışkan o derece krokodildi ki allah bir daha öyle gün göstermesindir.
zekirbelli
1999 sularında özellikle beşiktaş mef’te sıcak havalarda sahile çıkartma yapıldığından o yılın kazananları elde avuçta az idi.eğitim kadrosu oldukça itinayla seçilmiş,ticari açgözlülüğü protesto ettiği için ayrıca saygı duyduğum dershane.

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol