oracle

ithilquessir
oldukca pahalli bir database modeli. eger 5 ana server’in entegre calistigi uluslar arasi sirketler zinciriniz varsa kesinlikle kullanilasi bir veri tabanidir.
yok 3-5 bin tane girise sahip toplam 4 tabelanin oldugu bir veri tabani yonetiyorsaniz ihtiyaclarinizi mysql fazlasiyla karsilayacaktir.
sepulturk
gecen sene iş ortaklarına gönderdikleri bilmem kaçıncı kuruluş yılı davetiyeleriyle yaratıcılıklarını gösteren kurum. davetiye dört parçalı bir yapboz şeklinde gelmiştir.
nickmickyock
- oracle portal
- oracle crm suite
- oracle ebusiness suite 11i
- ifs, ultrasearch
- ofsa (oracle financial services applications)
- oracle 9i


1977 yılında kurulan ve veritabanı çözümü ile yola çıkan, dünyanın ikinci büyük yazılım firmasıdır

dünyanın 150 ye yakın ülkesinde, 45000 in üzerinde çalışanı mevcuttur.

macromedia örneğinde olduğu gibi satın aldığı şirketlerle iki katına büyüyen firma son zamanlarda merceğini küçük şirketlerin üzerine de dikmiş durumdadır.

komedist
Larry Ellison'u dünyanın en zengin insanlarından biri yapan "Veritabanı" şirketi.Larry Ellison klasik Palo Alto Üniversite terk,şımarık olan milyarderlerden.Gittiği üniversitelerin mezuniyet konuşmalarında "Başarılı mı olmak istiyorsunuz o zaman okulunuzu bırakın.Şimdi hemen!" diyen ve aslında Steve Jobs,Mark Zuckerbeg,Bill Gates örneğine bakarsak pek yanılmayacağımız,hatta Silikon Vadisi yaşamının kendi ismiyle dizi uyarlaması "silicon valley" izlerseniz sizinde göreceğiniz yaşamı benimsemiş kişi.

Güçlü Vertabanı şirketi olduğundan Devletlerle,istihbaratlarla dahi arası iyidir Larry Ellison2ın buda onu çok güçlü bir kimse yapıyor.Oracle'ı da tehlikeli

Ayrıca Iron Man filminden bildiğimiz Tony Stark'ın Elon Musk ve Larry Ellison'ın karışımından yaratıldığının altını çizelim

Hatta Iron Man filminin bir sahnesinde bizzat Larry Ellison, Tony Stark'a sarılır

Larry Ellison Iron Man yazarsanız çıkacağını sanıyorum

oracle=kahin demek

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol