erkek milleti değil mi hepsi aynı

0 /
bloody mary
aldatılan kadınların sıkca kullandığı soz
17lik 18lik cıtırlar bu cumleyi anelerinden-teyzelerinden sıkca duyup;
’uff anne mert ole bi cocuk diil tağammaa’
şeklinde cevap verirler.
sonra anlar mert de oyledir,ahmet de,mehmet de..
arada istisnalar yok değildir,bazı şeyleri aşmış erkekler vardır,herşeyin bir vajinadan ibaret olmadığını bilen,ama büyük çogunluk için gecerlidir bu.
yıllar sonra o cıtır olgunlaşıp,kadın olmuş bir halde annesine gelip ne kadar da haklı olduğunu soyleyecektir,yorulmuş bi vaziyette.
kimlanbu
her arıya bal veren çiçeğin sarf edeceği cümlelerden biridir.ne arılar gelip geçmiştir hayatından lakin bir kerede o çiçeğin istediği gibi balını alamamıştır.artık bal vermekten bıkıp usanan çiçekçiğin "arı milleti değil mi hepsi aynı" gibi bir cümlenin benzeridir.her arıya bal verip alışınını beğenmemek nasıl bir tavırdır bilemem.bu cümleyi sarf eden çiçekciklerimize adam gibi adam daha doğrusu arı gibi arılar diliyoruz...
adrenokortikotropik
evet erkek milleti ama hepsi aynı değil.haksızlık olur hepsine aynı demek.erkeklerle eşitiz diyen kadınlar da o zaman erkek milletiyle ve doğal olarak birbiriyle aynı olur ki istenmeyen durumdur.bu durumda ben derim ki;cinsiyet değil karakter meselesi.
siddartha
cinsiyete özel karakteristik özeliklerden muzdarip olma durumunda söylenen insanı kibrit suyu arayışına iten saçma kelime bütünü.
steroid
terkettiğim kızın "noldu da böyle oldu?..." sorusuna "hepimiz aynıyız" cevabını vermemle kafasında oluşması muhtemel cümle.
0 /

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol