röntgen

su
bir de rontgen vardir ki insanlari dikizlemek anlamindadir.bu kelime aklima direk hulya avsarin oynadigi bir turk filmini aklima getirir.hatun is yerinde odasinda giyinmektedir,sekreterdir ve her sekreter gibi patronunun kurbani olur.yasli basli kelli felli adam aaah uhhh diyerek priz olarak gozuken ama aslinda diger odaya acilan delikten rontgencilik yapmaktadir.velhasili kelam bir de rontgen oyunu var ki buyrun oynayin.
http://www.albinoblacksheep.com/flash/lust
asure aromali ulker cikolatali gofret
1895 yilinda dr. wilchem konrad rontgen tarafindan bulunan bir isindir kendileri. ve aslen, apareyden cikan pozun birimini sembolize eder. bunun, karsidaki nesne (insan, hayvan vb) tarafindan absorbe edilen miktarina rad denir. 1 rad’in insan üzerinde yaptigi fiziksel ve biyolojik etkiye ise rem’dir. zaten tam da bu eküvalent degerler yuzunden 1 röntgen, 1 rad’a ve 1 rem’e esittir.

gelin görün ki, kargayi beslersin, gözünü oyar. bu terimler de eskisini getirene yenisi indirimli kampanyasiyla degistirilegelmislerdir. rontgene karsilik grey, rad’a karsiliksa sievert kullanilmaktadir. bir de bequerel’le curie vardir ki ne siz sorun, ne de ben söyleyeyim.

isınlanirken gonadlarinizi (testis, yumurta ve benzerleri...) kursun onlukle kapatmaniz siddetle önerilir. aksi takdirde "akarken gonadlarimdan binlerce isinlanmis metamorfik cocuklarim" diye sarki söylemeniz olasidir.
zeyra
radyasyondan elde edilen tedavi ve görüntüleme amaçlı kullanılan ışın.
üzerinize doğru gönderildiğinde gelecek nesiller için üreme organlarınızı korurken, kendiniz için de tiroid bezlerinizi kurşun yaka ile korumalısınız.
independence
hatirlarim, eskiden rontgen cekilir 1 hafta falan sonra verilirdi. bugun gelinen durumda ise rontgen cekiliyor, sen daha odadan cikmadan alakali goruntu eline veriliyor. pek $a$irtici.

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol