evde hayvan beslemek

0 /
armour
tutup hayvanı illa da eve sokacam diyorsan mecbursun tabi beslemeye. beslemezsen ya ölüyor ya da ev sakinlerini yemeye başlıyor çünkü. e o da haklı tabi; beni atsınlar mesela sokağa ben de ya ölürüm ya da hayvanları yemeye başlarım. halbuki ilginç ama, hayvanların dışarıda doğal ortamlarında kendi kendine beslenebilme özelliği var. garibim geziyor tozuyor kafasına göre takılıyorken boşu boşuna eziyet çektirmenin ne anlamı var.. he baktın o gün canın çok fazla hayvan beslemek çekti, al ekmeğini suyunu artık allah ne verdiyse, git bi parka bahçeye, oralarda olur bi kaç kuş böcek kedi falan, topla onları getir eve bi sofra kur, doyur bi güzel, bırak sonra kendi haline.
armour
mamasını yemiyorsa eğer kaşığın ucuna bir miktar mama alıp "uçak geldi aç ağzını bakayım" diyerek yedirebilirsiniz.
armour
bi de "bu evde hayvan bile beslenmez" diye bi laf vardı, "bağlasan durmaz" mıydı yoksa o, neydi bilemedim şimdi. "bağlasan durmaz beslesen yemez bu evde hayvan beslenmez" di galiba doğrusu. konuyla hiçbir alakası da olmadı zaten. olsun.
ilseyim
mobilyalarına düşkün annesi olanların aklından bile geçirmemesi gereken şey. her gün mobilyalara atılan çizikler için vereceğiniz hesapları düşünürsünüz. (hareket imkanı kısıtlı, etrafa zarar vermeyecek küçük hayvanlar dışarıda bırakılarak girilmiş bir entrydir.)
0 /

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol