bu albümde değişik bir sound yakalamak istedik

wathek
nedense yeni kaset cikaran sanatcilarimizda cokca duydugumuz bir cumle.ama sanki bu kaset satmayacak simdiden mazeretini soyluyoruz edasi var.
darth sidious
kendilerinin yenilediklerinin farkinda olan, diger kalabalik guruh gibi ayni yozlasmanin sorumlusu olan fakat kendini sebeblerden biri olma sorumlulugunu bile alamayarak aradan siyrilma cabasi icine girmis sarkici sozu.
nick nicki nickince
"bu albumde degi$ik bi sound yakalamak istedik, mesela daha ilk $arkida ben nakaratta gegiriyorum. onu biz $arkinin kaydini bitirdikten sonra fark ettik ’bu gurk sesi ne la?’ diye sordu bizim osman, kavalcidir kendisi vaktinde cobanlik da yapmi$ti. o zaman tirink etti bende, hemen tirink etti. dedim madem ben gegirmi$im, ben ki bu grubun koca turkucusu, imam osurursa cemaat sicar, hade bakalim dedik, bir daha da zaten ipin ucunu kacirdik, ben de pek bilmiyorum ne oldu. ama aklimda kalan tek $ey var ki sekizinci $arkida huseyinin yellenmesi: inanilmaz bir $ey, hayatimda gormedim boyle bir ses, boyle bir kokuyu koklamadim. zaten ben o $arkida oksuruyorum falan. tum calgilar da birbirini girdi, kaval calamiyor osman oksurmekten. bi baktik davulcu patlatmi$ davulu, kafayi icine daldirmi$ temiz hava almak icin falan. zaten tum muzik kari$ti, tum sazlar sustu oksuruk sesleri falan $arkida, cok da guzel oldu oyle bitirdik biz. yani anlayacaginiz bu albumde cok yeni bir sound’u denedik, sazlarin degil vucudumuzun sesleri on planda."
feelingiseverything
her yeni album cikaran,ozelliklede sonradan metroseksuel olmaya cali$an arabeskcilerin ve turkuculerin modern olmaya cali$ayim derken bir $eye benzetemedikleri albumlerini kurtarmak icin soyledikleri yalanlardan biri.
independence
-bu albumde degi$ik bir sound yakalamak istedik!
-abi sound mound yok ortada? kasetin toplatilmi$ sen hala sound mound diyosun ne i$?alayim yorumunu?
-albumde degi$ik sound derken albumun toplum uzerindeki etkisi ile degi$ik bir sounddan bahsediyorum.yani toplumun album ile alakali yorumlaridir kastim.
-anladim abi.yani diyorsun ki albumde teror unsuru iceren kimi $eyler bulundu, emniyet tarafindan toplatildi bize de kol gibi girdi.$imdi nasil toparlarim da yirtarim derdindesin.anliyorum abi de ben kactim ufaktan.hadi selametle.
-ama degi$ik bir sound yaka....

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol