sin city

0 /
atwa
gercekten simdiye kadar yapilmis en iyi cizgiroman uyarlamasi, uzun suredir frank miller okuru olarak perdede cizgiroman gibi durdugunu soyleyebilirim, karakterler inanilmaz secilmis ve islenmis, gosterimde olan filmlerin icinden gidilesi tek film filmde a dame to kill for bölümleri olmamasi film için eksi olmu? daha da uzatilsa sikilmadan izleyebilirdik.
nuquerna
vizyona girmeden cok once izledigim film. arkadaslar sin cityi izlicez diyince ’heralde eski bi film, su aralar ole bisi yok vizyonda’ diye gecirmistim. frank miller’in uslubundan habersiz ben,izleyince dumur oldum. "bu ne ki simdi bole fahiseler va, karizma adamlar va,bunlar olmuo, ama oledebilio. bu film simdi siyah beyazmi, yok ama kirmizi va. ama kan siyah? bu simdi korku filmi mi? yoksa komedi?"once sasiriyosunuz, sonra migdeniz bulaniyor bi sure sonra bunlari bosverip eglenmeye basliyosunuz o zaman keyfi geliyo iste.
hopeful
dijitalin muthis zaferi
dijital cekilen sin city, muthis oyuncu kadrosu ve yonetmenleriyle izleyenleri yerlerine mihliyor.
pinkcat
simdiye kadar yapilmis en basarili cizgi roman uyarlamalarindan birisi,uyarlamadan bagimsiz dusunulunce de yine simdiye dek yapilan en kaliteli ve sok edici filmlerdendir.izleyiciyi rahatsiz edici sahneleri,vurucu anlatimiyla beyin kivrimlarinda ve kalp loplarinda kendine saglam yer edinmis film otesi sey.icinde zekice gondermeler ve super oyunculuklar barindiran 7.sanatin gurur kaynagi.
oktuys
insana, ozellikle mickey abi nin kafa kirma sahnelerinde, "uaah hiiaah aauhha" nidalarini attirabilecek kadar gaza getiren izlence. oynayan kizlar bakimindan yazili nesriyattaki karsiligi (bkz: playboy).
yazarin derdinin daha iyi anlasilabilmesi icin gerekli: (bkz: algida secicilik).
due
abd’de las vegas in diger adi olarak bilinen ve benim de work and travel kapsaminda 3 ayini gecirdigim gercekten de "sin city" nin ne demek oldugunu sokaga ciktiginizda anladiginiz ,"fabolous city"nin ozdesi bir deyim.
capricorn
ilk defa karsilastigim degisik bir cizgi roman tarzi film.yalniz filmin bitmesini iple cekiyorsunuz ki film bir o kadar sikici.
0 /

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol