mischa barton

p t n
86 dogumlu olup aslen ingilizdir kendisi. dizide west coast takilir ama roportajlarinda yumusamis ingiliz aksanini gorurusunuz.
kangaroo
kucukken bir yaz kampinda piyes mi ne oynarken hollywood’un yetenek avcilarindan birinin kesfettigi daha sonra da bircok dizi ve filmde rol alan guzel insan.
serco
bence cok ama cok itici bir tipi olan kiz insani. ayrica cok da kotu bir oyuncu. cok abartili mimikler kullaniyor ve konu$urken yaptigi duraklamalar ve ses tonu degi$iklikleri cogunlukla yanli$. televizyona kesinlikle yaki$miyor. en iyisi gidip mankenlik yapmasi. fizigi bir tek ona uygun sanirim.
pinkcat
cocukken adindan nefret eden irlandali-ingiliz kirmasi oyuncu.bes yasindayken amerikaya gocmustur ailesiyle.sekiz yasinda bir yaz kampinda kaplumbagalar uzerine yazdigi bir oyunu sergilerken orada olan bir yetenek avcisi tarafindan kesfedilmistir.kucucuk yasta bircok tiyatro oyununda ve sinema filminde rol almistir.onemli filmlerde kucuk rolleri vardir(lost and delirious,sixth sense,nothing hill,vb).accessorize firmasinin yeni yuzudur,kankasi lionel richienin evlatlik kizidir,sevgilisini paris hilton a kaptirmistir.rus isimli guzel aktrist su an the o.c.da sorunlu marissa karakterini canlandirmaktadir.set arkadaslari tarafindan cogu zaman tutarsizlikla suclanan guzel yildiz agirlikli olarak rock/punk dinlemektedir.sex pistols,the white stripes favori gruplarindandir,favori sarkisi seven nations armydir.sette adam brody(seth)ile arasinda boyle bir conversation gectigi icin ayni dialog diziye de konmustur.chanel cantalarindan olusan bir koleksiyonu varmis kendisinin ayrica.
elma sekeriiii
$imdiki hali hortlak gibidir.

a$ırı kilo kaybı ya$ayan ünlü the oc oyuncusu gideek daha da cok erimekte.

aha da resmi:
http://kelebekgaleri.hurriyet.com.tr/galeridetay.aspx?cid=19872&rid=2369&hid=10884469

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol