üstsüz güneşlenen kızlar

independence
cok cezbedici bir konu ba$ligi olsa bile aslinda i$in rengi o $ekilde degildir.ustsuz gune$lenen kizlarin ne yazik ki %50 sinin zaten gogsu yoktur ya da yok denebilecek kadar gorunmez durumdadir.diger %50 nin %48,5i ise yercekimine nasil dayaniyorlar diye merak uyandiracak nitelikte goguslere sahiptir.hani bir adim atsa uzerine basmasi kacinilmaz $ekilde de sarkmi$tir ustelik.kalan %1,5 oranindaki ustsuz gune$lenen kizi ise ne yazik ki ben goremedim.
su
yurdum erkeginin incelemek icin caba sarfetmedikleri,zaten acik olan radarlarinda bastan asagiya taradiklari ve agizlarinin sularinin akmasiyla sonuclanabilecek duruma maruz kalan kizlar grubu.yine de sifir bikini izi.
p t n
atilan tum laflari, hakaretleri hakeden kiz modeli. milletin ortasinda ciplak gezersen benim icin kasarin onde gidenisindir, kimseyi ay okuz gibi bakiyorlar ya diye assagilayamassin, bakmak insanin dogasinda var. ha, tecavuze yeltenen insan disi varliklari savunmuyorum tabi.
be perfect
yabancı olanlarına alısık olduğumuz lakin turk kızlarından pekde beklemediimiz hadise.karsılasıldıgında ise hell yeeeahhh diye tepki vermek olasıdır.

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol