anorthosis famagusta

reddy
bu sezonki sampiyonlar ligi on eleme ikinci turunda trabzonspor’la eslesen kibris rum kesimi takimi.rumca adi famagusta olan gazimagusa sehrinden 1974 operasyonu nedeniyle larnaka’ya tasinmak zorunda kalmis takim k.r.k.’nin en iyi futbol takimlarindan biridir.
made in heaven
bu aksam trabzonspor’u 3-1 gibi bir skorla yenerek sampiyonlar ligi ucuncu on eleme turuna yukselebilmek icin oldukca umutlanmis takim.umarim trabzonspor kendi evinde turu gececek skoru bulur bu takim karsisinda,ancak bu turu gecse bile boyle bir takimdan uc gol yiyen trabzonspor’un ilerleyen turlarda hali nice olur dusunmek bile istemiyorum.
reddy
trabzonspor’un bir sakandala imza atarak elenmeyi basardigi! takim.bu takimin tum oyuncularinin toplam fiyati trabzon’un bir futbolcusuna bedeldir ve turkiye’nin tanimadigi bir ulkenin takimidir bu adamlar.varin siz dusunun rezilligi.
made in heaven
sampiyonlar ligi ucuncu on eleme turunda kardes ulkeleri yunanistan’ın en koklu kuluplerinden biri olan olympiakos’u eleyerek sampiyonlar ligi gruplarına adlarını yazdırdıklarında "ulan bak rumların adı duyulsun diye yunan kardesleri kıyak yaptı" geyiklerine maruz kalmıs ancak grup maclarında sergiledikleri performansla (her ne kadar son macta grup sonuncusu olarak avrupaya veda etmis olsalar bile)taraflı tarafsız herkesi sasırtmıs futbol takımı.

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol