haydi bilgiçler oy vermeye kampanyası

carpediem
istatistikler butonunda goruldugu uzere ancak 20 kisinin oy vermesi sonucu bu kampanyayi baslatmis bulunmaktayiz. kampanyanin amaci oy vermek uzere ugrasip didinilerek yapilmis butonlari kullanmayan arkadaslarimizi bu eyleme ozendirmek, el aliskanligi kazanmalarini saglamaktir.
independence
istatistikler bolumde gozuken 20 ki$i, 20 ki$i ile sinirlandirilmasi sonucunda gozuken 20 ki$idir.$ayet oy verenlerin gosterildigi yerde 30 yahut 40 ki$i goster ulan bana allahsiz sozluk demi$ olsak 40 ki$iyi de gosterecektir.lakin elbette oy vermeye te$vik etme acisindan faydali bir ba$liktir.
angelus
hic suphem yok ki en asil duygularla acilmis olan bir kampanyadir. lakin henuz oy verme olayinin ne anlama geldigini kavriyamamis azinlikda ki bir yazar grubundan mutevellit ayni zamanda bir ise yaramayacaginida dusundugum kampanyadir. zira oy verme atraksiyonunu girilen entrylerin kalitesine gore veya kalitesizligine gore degil entryi giren yazar birey ile oy veren yazar bireyin aralarinda ki husumete gore oy isleminin kullanildigini dusunmekteyim.

x yazar: himm yeni bir entry. yazari bana ayar vermisti hemen kotuleyim. zibamm.
y yazar: himm x yazari. okumaya bile gerek yok. zibamm.

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol