snow bros

made in heaven
yine atari salonlarinin vazgecilmezlerinden,biraz oynadiktan sonra kolayca profesyonellesip oyun bitirebildiginiz,bir jetonla bir saat oynayip keyif yapabildiginiz gecmiste kalmis oyun.iki tane karakter vardi hatirladigim kadariyla,sari,kirmizi,mavi renkli iksirleri alip cesitli ozelliklere sahip oluyor,uzerinize gelen yaratiklari kar topuna cevirip saga sola yollayarak puan topluyordunuz.her bolum sonunda havadan para gibi bir seyler yagar onlari toplamak icin saga sola kosusturmak da ayri bir zevkti.
fofay
ufacık veletken oynamaktan vazgeçemediğimiz minik dostlarımızın bizi çıldırttığı oyunuydu.mavi ve kırmızı iksir şişeleri vardı.en üst kata çıkıp herkesi yok edip dolarları kapacağız diye uğraşır dururduk.
kırmızı iksir elemanımızı süreyha ayhan gibi koşturtur,mavi iksir ise koca koca kar topları atmamızı sağlardı.çok güzel oyundu.bütün jetonumu sana yatırdım snow bros.
painkiller
atarinin başında bu oyunu oynar iken ancak beni annemin adaptörü sökmesi kaldırdığı samimi içten ve bi o kadarda soğuk bir oyundur.

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol