beni bırakın siz devam edin

made in heaven
bir cok filmde birilerinden kacarken devam edemeyecek sekilde yaralanan oyuncunun degismez repligidir.yarali sahis o anda can vermedigi surece kesinlikle digerleri tarafindan geride birakildigi gorulmemistir.bir sekilde bu elemanda sirtta falan tasimak yoluyla kurtarilir.bazi modelleri ise son gucuyle dusmanin uzerine atilarak "nasil olsa isim bitti bari sunlari oyalayayimda bizimkiler kurtulsun" dusuncesiyle hareket eder,bu hareketi sonrasinda diger arkadaslari kurtulur mutlaka.ancak gel gorki kurtulanlardan ikisi mutlaka sevgilidir ve ne acidirki filmin finalinde kendini feda eden yarali arkadasa bir iki dua etmek yerine tassakli bir muzik esliginde yiyisirler.
rapunzelkibritsatar
lan beni bırakıp nereye gidiyonuz şeklinde telaffuz edebilirim ancak. yurtta bir kavga esnasında dolabın üzerimize düşmesi şeklinde başlıyor olaylar. başa aldığım darbeyle küçücük bir baygınlık geçirmişim. ayılınca herkesin kaçmaya çalıştığını gördüm. hiç "beni bırakın siz devam edin" havalarına girmeden, "beni bırakıp nereye gidiyonuz" havalarına girdim. sağolsunlar kurtardılar ama uyanmasam bırakacaklardı büyük ihtimalle. ben bırakın demedim, onlarda sırtta falan taşımadılar. (bkz: filmler vs hayatlar)
bendis
bir sınav çıkışındayız herkesin yüzü ışıl ışıl anlamlandıramağım durumlar dönüyo geldi bizim kızlar hadi çok acıktık falan diyolar öyle bi rahatlar lan diyorum siz hayırdır?sonradan öğrendim ki hocamız 2. yazılı kağıtlarının arasına 3.yazılı kağıdını karıştırmış aaaa ne tesadüf o da bana denk geldi.evet dostlar beni bırakın siz gidin ben talihsizliğimde boğulurum.

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol