fatih hilmioğlu

evrendeki en mutevazi insanim
inonu universitesinin super rektoru. ben sahsen inonu universitesinde okumuyorum ayrica malatyali da degilim. bu karara inonu universitesinde 5 gun kalarak vardim. universite ogrencilerinin kendisine "o baba bizim ikinci bir babamizdir" diyorlar. yapilanlari duyunca ben de keske benim rektorum de boyle olsa dedim. universitesine kadro verilmemesine ragmen haril haril calisiyor. devletten tek kurus almadan yepyeni bir kampus insa etmis. kemalist ve ilerici oldugu icin bir cok odak tarafindan camur atilan heykeli dikilesi insan. bir kac hafta once malatya milletvekili munir erkal tarafindan hakkinda gensoru verilmistir. benim anlamadigimsa bir insandan herkes memnunken hukumetin memnun olmamasidir.
independence
ergenekon davası’nda savcı tarafından hakkında "hükümetin cebir ve şiddet kullanarak ortadan kaldırmaya veya görevlerini kısmen ya da tamamen yapmasını engellemeye teşebbüs" iddiasıyla ağırlaştırılmış müebbet hapis istendi.
independence
5 yildir cezaevinde kendisi ve kanser te$hisi var hakkinda.

hastaligi sebebi ile anayasa mahkemesine tahliye talebinde bulundular, talep sebebi ile yeni bir rapor almasi icin istanbul universitesi hastanesi tip fakultesine sevk edildi.

umarim kisa zamanda tahliye olur;

http://www.hurriyet.com.tr/gundem/25699826.asp
independence
anayasa mahkemesi tarafindan yeni bir rapor almasi icin istanbul tip fakultesine sevk edilmi$ti. istanbul tip fakultesinden de 9 ki$ilik heyetin hepsinin "hastane $artlarinda kalamaz, hastane $artlarinda kalmasi gerekir" $eklinde bir rapor alindi ve anayasa mahkemesine sunuldu. anayasa mahkemesi yarin raporu goru$ecek ve tahliye edilip edilmeyecegine karar verecek. bu rapordan sonra artik tahliye edilmemesi, kendisini direkt olarak ölüme gondermekle e$ deger olacaktir.

olumlu bir sonuc cikacagini umuyorum yarina;

http://www.hurriyet.com.tr/gundem/25842971.asp
independence
nihayet olmasi gereken oldu tahliye edildi. ikj saglik raporu ile bu karar verilebilecekken 5. raporun beklenmesi ise turk adalet sisteminin kaplumbaga hizini gosteriyor bize tabi.

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol