terra nova

wathek
hotbird’de yayin yapan alman kokenli cevreci kanal.surekli bir sekilde doga belgeselleri vererek takdirimi kazanmislardir.
performer
almanların televizyonculuk konusunda dünyada bir numara olduğunu gösteren kanallardan sadece biri,ayrıca terra nova yeni dünya demek.
independence
fox’un sonbaharda ba$layacak olan yeni dizisi. trailerini izledim de, cok saglam bir cali$ma geliyor kesinlikle. mayis ayinda yayinlanmasi beklenirken, efektlerin cok daha goz doldurucu olabilmesi icin sonbahara cekilmi$. pilot bolumu 20 milyon dolara mal olan dizinin her bir bolumu de 4/5 milyon dolara mal olacakmi$.

aha sana trailer;

http://tinyurl.com/63tyfjt
independence
yanli$im yoksa dizinin 1. ve 2. bolumu yayinlanmi$. fragmanlarindan falan cok ses getirecegini du$unuyordum ama izleyince daha net bir karara varabilicez artik.
independence
birazz zorlama gibi olsa da guzel bir dizi. nefes bile alinamayan bir dunyadan 80 milyon yil oncesine donen insanlar ve 80 milyon yil once hayat. aha sana dizinin konusu.
gavatar the last failbender
bir sonraki bölümü çıkana kadar sabırsız olacağınız bir dizi değil. karanlık bir gelecekte kısa bir başlangıç yapıp, geri kalanında bizleri dinozorlarla başbaşa bırakmış, yeni yapımların hemen hepsinde bulunan "her bölümde ayrı konu, arka planda ilerleyen asıl konu" formülünü ise bozmamış herhangi bir özelliği bulunmayan dizi. başarısız olacağı kanaatindeyim.
lost kidy
ilk altı bölümü yayınlanmış ama beklendiği etkiyi yapamamış dizi. gelişi muhteşem olacak diye bekledik, ki trailerları oldukça umut vadedediciydi... yine hiç yoktan iyidir ama bir yerlerde bir eksiklik var sanki. oyunculuk mu desem, havada kalan dialoglar mı desem, yoksa artık herşeyin ama herşeyin aynı karakterlerin başına gelmesinin inandırıcılıktan uzak gelmesine doyan izleyici bünyesi mi desem bilemedim. vaktiniz varsa izleyin, yoksa sallayın gitsin.
independence
tanitimlari falan muhte$emdi, bir de dizide steven spielberg ismi gecince, pilot bolumunun 20 milyon dolara mal oldugunu duyunca dogal olarak insan yuksek bir beklentiye giriyor ama oyle degil i$te. cok $a$ali cok ba$arili bir dizi degil. 65 milyon yil onceye giden insanlari dinazorlar durmadan yiyor. olay bu.

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol