aniden bastiran uykunun yatağa girince kaçmasi

made in heaven
dunyanin en sinir bozucu seylerinden biridir bu durum.ders calisirken,kitap okurken yada tv izlerken falan aniden cok tatli bir uyku bastirir,gozlerinizi acik tutamayacak hale gelir ve yatayim en iyisi diyerek hemen yataga dalarsiniz.ama o da ne yastiga basinizi koymanizla o tatli uykudan eser kalmaz,baslarsiniz bir saga bir sola donup durmaya.hele sicak yaz gecelerinde hepten izdirap olur bu durum.kufur ederek kalkip bir sigara yakarsiniz sonra.
sacragorath
yataga girersiniz, uyuyamazsınız. sinirlenir kalkar balkona gider bir sigara icersiniz. tabi sigara tansiyonu yukselttigi icin yine uyuyamazsınız. yine kufredersiniz, yataktana kalkar balkona gider sigara.....
kurabiye
hayatta başa gelebilecek en pis durumu anlatır ve insan bu durumu düşünmeye başladıkça daha beter uykusu kaçar,cinnetin eşiğinde dolanır durur . en sonunda bir cinnet anında evdekilere musallat olunur,evdekiler afallar ayranlar yapılır içirtilir ,o da olmaz yoğurt tıkılır ağzına cinnetli şahsiyetin .sonra aniden uykusu gelir insanın hoop yatağa gidilir.yatar yatmaz uyunur fakat uyandırılan ev ahalisinin uykusu kaçmıştır küfürlerle yine aynı süreç yaşanır ve o gece bok yoluna gider
bb
gözleriniz uykusuzluktan acısa da yatağa girince sağdan sola, soldan sağa dönme ve çarşafa dolanma durumu. durup dururken havanın çok sıcak gelmesi, üstünüzü açınca üşüme, akabinde tekrar sıcak gelmesi, tekrar üstünü açmak ve tekrar üstünü örtmek suretiyle sabaha kadar sürebilen durum. ramazan davulcuları, sahura kalkmamak için geç yatan bi kısım komşular, onlar yatmak üzereyken sahura kalkıp gürültü nöbetini devralan diğer komşular da durumunuzun tuzu biberi olurlar.
benduruyorumsebagitti
askerdeyken hep olan durumdur . akşamdan yatağa girip horul horul uyuyanlara imrenerek çıkarsın koğuştan, bir paketi bitirene dek peşpeşe yakarsın sigaraları. saat 2’de ancak uyuma moduna girersin, sabah 06:00’da koğuş kalk naralarını duyana dek uyursun artık.
steroid
bu berbat durumun tek çaresi sandalyede, koltukta, halıda, sağda solda sümük gibi yapışıp televizyonun sesi ve göze batan ışığın altında sürüne sürüne sızmaktır.
ilk başta zorlansanız da uyuma şansınız yatağa göre daha fazladır. insan uyumasa da bir süre bayılıp gidiyor.
ben buldum çaresini. evet, buldum..

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol