havuza işemek

made in heaven
bazi havuzlarda bu eylem yapildigi taktirde sidigin etkisiyle suyun renk degistirerek bu pisligi yapan kisinin etrafinda suyun farkli bir renk almasini saglayan maddeler kullanilmasi nedeniyle her havuza isemek tehlikeli olabilir.daha garantilisi icin:

(bkz: denize isemek)
catatonic
"ben havuza isemem" diyen her bünye havuza da iser "sezlong" arasindan da fiydirir.firsatini bulduklari vakit zicmaya yeltendikleri, havuz ekiplerince farkedilip müdahaleyle karsilastiklari görülmüstür. tespittir yalan olmasindir.
kyrlanas
denize işemenin verdiği heyecan yetmemiş, ulan bunuda yaparsam ve kimse farketmezse efsane olurum diyen bünye hareketidir.
zikkiminkoku
birde havuzda ossurmak vardır bu dangalak eylemlerin arasında. ossuran zat’ın arkasında ’fokurtfkourkokorurrrttt’ gibi enteresan sesler çıkaran baloncuklar belirmektedir.
fakirfikir
insanı rahatlatır, havuzun kokusu değişir ve suyu azına alıp size doğru fışkırtan çocuklara abicim dur yapma su pistir dersiniz sonra direk mekandan ayrılırsınız...
elma sekeriiii
diger insanların yanlı$lıkla yuttugu sudur aynı zamanda. havuz çok hijyenik bir yerdir zaten; büyükler havuzuna kazara büyük tuvaletini yapmı$ olan çocukların dı$kısı havuzdan alındıktan sonra millet yüzmeye devam eder; zevkü sefa eder.
muhte$em bir milletiz. seviyorum bizi ya...
independence
sonra havuzda test yapilir, idrar miktari yuksek cikar ve havuz kapatilir, suyu bo$altilir ve yeni testler yapilir. bu esnada yaz sicaginda havuz kapali kalir, sen de mal mal bakakalirsin oyle uzaktan uzaktan.

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol