masaj

su
muthis rahatlatici,adelelerin ovusturularak yapildigi hareket.aromaterapik yaglarla da yapilinca insani pelte konumuna sokar sonra uyunur.kulunclara da cok iyi gelir.sevgililerde arabuluculuk da yapar.
independence
simdi bu uygulalmaya muhtesem bir alternatif onerecegim masaj delilerine, hazirlikli olun. bu arada mevzuyu kedi canlisina baglayacagim, ilgilenmeyenler cekilsin, entrynin onunu kapamasin rica ediyorum.

step 1: bir kedi sahiplen.

step 2: onu o kadar sev o ona o kadar iyi davran ki, kisa zamanda senin yol arkadasin olsun, minik patili dostun olsun, evladin olsun.

step 3: step 2 deki talimatlari uyguladigini var sayarak yaziyorum, artik daha da sirtin yere gelmez. aksam isten eve yorgun argin mi geldin, yat yatagina sirt ustu, kedi canlisi gogsune yatip kafasini kafana yaslayip mirmirlanmaya basladigi anda ne yorgunlugun kalacak, ne sttressin ne sinirin. hamur kivamina, kulak memesi kivamina geleceksin. bundan kelli ne masaj ararsin ne masör ne masöz. o kedi canlisi sana hayati anlam veremeyecegin kadar cok sevdirecek ve inan bana cok daha sakin cok daha mutlu bir insan evladi olarak hayatini idame ettireceksin.

step 4: masajdan kedi canlisina baglayacagimi zaten soylemistim, sovme pis dalarim. teketekte de her türlü alirim bilgin olsun.

step 5: bye.

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol