purel

su
uzun adi dr renaud purel antibakteriyel el temizleme jelidir ama purel olarak cagirilir her yerde.bakterilerin yerlesmesini engeller.susuz ve havlusuz temizlenebilir.kullanimi;findik buyuklugunde bir miktar pureli avucunuza sikin, ellerinizi kuruyana kadar ovusturun.
deniztema
temizleyip temizlemediğinden çok emin olmasamda psikolojik olarak temizlenmiş hissi verdiğinden çok kullandığım bir tür jel.
laughter
kalabalık bi ortamda çıkarıp sürdüğünüzde en az 15 kişinin sizden isteyeceği şey. tamam onu geçiyoruz, üzerinde yazılı şekilde fındık büyüklüğünde dökseler avuçlarına eyvallah diyeceğim ama adam sıvı sabun boşaltır gibi boşaltıyor. bu durumda da iki-üç günde bir yeniden pürel almak zorunda kalıyorsunuz. ancak canına tak etmiş biri olarak; artık pürellerim halka açık değildir, çantamdadır, çantamda kalacaktır, çantamda sürülecektir.

ayrıca kendisini ’teklif edildiğinde asla hayır diyilemeyecek şeyler’ kategorisine sokabiliriz. neden mi, inanılmaz hijyenik bir milletiz de ondan, beleşçiliğimiz de cabası.
bb
domuz gribi vasıtasıyla tanıştığım enteresan sıvı. elinize döküyorsunuz bir miktar, akabinde kolonya sürmüş gibi yediriyorsunuz. bir çırpıda bakterileri yok ediyor. esas kullanılması gereken şekil eli sabunla yıkadıktan sonra ancak biz türkler genel anlamda el yıkamak yerine de pek sık kullanıyoruz kendisini.

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol