hocalara takılan lakaplar

p t n
her okulda ogrenciler hocalarina lakap takmistir. bizde adet herkese degil sadece onemlilere lakap takmakti.iste bir kaci:
kimyaci meral: (bkz: natasha) (orospu ruhlu, sarisin renkli gozlu ve uzun boylu oldugundan, ayrica gelmis gecmis tum mezunlar bunu kullanirdi)
matci ruhi: (bkz: tuz ruhi)
matci gulsah: (bkz: mustafa) (biyiklari oldugundan)
bedenci kemal: (bkz: kisa) veya (bkz: kisa camel) ya da (bkz: kemal pacino) (kisa boyuna ragmen artis artis dolastigindan)
gene bir kimyaci: (bkz: prof) (kadin sinifta saraptan raki yapmisti)
biolojici sakine: (bkz: sakin ha).
made in heaven
lisedeyken sarapci lakabini taktigimiz bir edebiyat ogretmenimiz vardi.adam lakabinin hakkini verecek bicimde derslere alkollu gelirdi.ders oncesi azdigimiz bir gunde kendisini sinifa yaklasirken gorup "sarapci geliyor susunnnnn" seklinde sinifa bagirdigimi duymus ve beni oldukca kibar bir sekilde azarlamisti..sonrasinda kendisine karsi saygim artti,bir sure sonra evinde olu olarak bulundu..alkol problemi yuzunden karisi kendisini terk etmisti..
fantuzzi
lisedeki matematik hocamıza radar zeynel derdik. tahtaya yazı yazarken üstte duran atatürk portresinden konuşanı hedefler aniden dönerek tebeşiri fırlatır ve tam kafadan vururdu.
revenant
h.e.m.l’den:
binali kaşıkçı: tıstıs
biyolojici şükrü: büdü
coğrafyacı zafer hanım: ohh
tarihçi merve: zeki müren
ismail gezer: hitler
bedenci mustafa: dürzü mustafa
dinci mahmut: satanist mahmut

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol