gökten 3 elma dusmus

0 /
su
bitanesi newton’a diger ikisi ise arkadaslarinin basina dusmustur ama hikmet newton’un basina dusen elmadadir ki bu da apacik ortadadir.
carpediem
masallarin sonunda hep iyi kalpli insanlarin basina duserdi bu elmalar. bir tanesi de bu masali dinleyenin basina dusmus seklinde nezaketen bize ayirirlardi, sen de iyi kalplisin, o yuzden dermiscesine. biz de cocuk halimizle mutlu olurduk. yeni yeni aklimiz basimiza geliyor tabi, allah askina neresi iyi kafamiza elma dusmesinin!..
angelus
x: gökten 3 elma düşmüş angelus.
a: biz 4 kişiyiz.
y: bi kişi yemeyecek yani elma.
z: ben sevmmem zaten elma melma a.k.
maliyeci
-gökten üç elma düşmüş..
-dur dur bi dakka,beton etkisi yapmış di mi,kafasına düşenler mortiyi çekmiş di mi?
-sikiyim masal mı anlatılır size...
armour
"eski zamanlarda masal anlatıcıları masallarını elma ağaçlarının altında anlatırlardı.yerçekiminin dahi bilinmediği tarihlerde radyo,tv,internet vs. olmadığından insanlar vakitlerini bu gibi aktivitelerle geçirirlerdi.masal anlatmaya vakit ayıracak insanların fazla oluşu nedeniyle de bir anlatıcı 2 kişiden fazla dinleyici kabul etmezdi.üçerli öbekler halinde elma ağaçlarının altındaki masalseverler de düşen elmaları haliyle o 3kişiye pay ederlerdi.bunun gibi bir masal seansı sonrası ağacın altında bulunan ve o günlerde de yerçekimi arayışlarında olan newton, başına bir şey düşmesini beklerken hiç beklemediği bir anda küt diye elmayı kafasına yiyince aklını başına toplar ve hemen gidip yerçekimini bulur.ademi cennetten kovduran elma newtonu cennetlik yapar.." şeklindeki bir masalın sonuna eklenen masal bitiş cümlesidir.
mim efendi
gökten üç elma düşmüş
allaha şükür kimseye bişi olmamış.
maliye hani bunun vergisi demiş.
halk hormonludur diye yememiş.
manavlar bedava elma nedeniyle kepenk indirmiş.

çürüdü gitti güzelim elmalar.
0 /

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol