sevgiliye sarılip uyumak

0 /
made in heaven
hayattaki tum dertleri en azindan o anlik unutturabilecek aktivite.tabi sevgili de size sarilacagi yerde kicini donup horluyorsa sabah ilk is olarak iliskinin gidisatinin sorgulanmasi kacinilmazdir.
deathless
sevgilinizin gecenin bi yarisi uyandiginda uykulu uykulu sizi opup eskisinden daha siki sarilip seni cok seviyorum soylemleriyle ic ceke ceke yeniden uykuya dalmasini hissetmek.
goetica
hayatınızda diğer başka herşeyin daha anlamsız olduğu anlardır.tek o vardır o an.başka hiçbirşey istemezsiniz kollarınızın arasında uyuyan sevgili herşeyden güzeldir masumdur çunku.huzur bulmaktır bir bakıma.sarılıp uyumak yerine uyuma numarası yapıp izlenesidir.
doroty
bir daha hiç uyanmamak da olsa sonunda, gözünüz açık gitmeyeceğiniz eylem. en güzel rüyaları göreceğiniz, en huzurlu uykuyu tadacağınız, dünyanın en güvenli yerinde hissedeceğiniz an.
hoys
sevgiliden uzaklaştıran eylemdir. birinci gün sevgililer sarılacaktır, ikinci gün sarılırken olan olacak, üçüncü gün birbirlerinin adlarını bir daha anmak istemeyeceklerdir.
tombik
uykunun en güzel,en huzur veren seklidir.insanın kendisini güvende hissetmesine sebeb olur.hayatınızdaki bütün dertler,kederler bir anda yok olur.
0 /

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol