kız yurtları

elenktrinkalamadimsenden
yatak altinda bilimum legen,rinso paketleri,dolaplar erkelere nazaran duzgundur tek farki temiz olmalaridir.mutlaka odada ayakkabilar ayakkabiliktadir.ayrica odada mutfak esyalarinin kondugu bir dolab bulunur.tabak,canak,catal,tuz gibi…kalorifer uzerinde yikanmis don,corap,sutyen itina ile asilmistir kurumasi icin,makyaj malzemelri cekmece uzerine yada dolabin bir kismina dizilmistir muntazaman,kizlar odalari sikicidir yani,daima at gibi koridorda ciglik cigliga kizlar debelenirken gorulebilir,dedikodu kazani calkalanmaktan basi donmustur.tv de genelde(bizim zamanimizda)biz evleniyoruz, aliye veliye kim verdi deliye izlenir,
steroid
kalabalık bir devlet yurduysa imkanların sıfır noktasında olma durumu erkek yurtlarından pek farklı değildir. tabi yurt yönetimi ekonomik kısıtlamaya gittiğinde kız bloklarına bazen imtiyaz tanımaktadır.
ayrıca kızarkadaşımın anlattığı kadarıyla etrafta tornavida taşıyan, sağa sola eşcinsel bakışlar atan, 1 ay boyunca yıkanmayan kızlarda vardır. hatta bazı odalara bir takım biolojik kokulardan girilememektedir.

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol