sevgilinin tırnak yemesi

elenktrinkalamadimsenden
eger soz konusu kisisi kiz ise vay ki ne vaydir.hatirlarim bizim universite zamanlarinda bir arkadas 4 ay pesinden kostugu kizin tanistiktan sonra kizin yenmis tirnaklari karsisinda dustugu dehseti anlatirken bile hala sokun etkisini atlatamamisti.bir bayanin hicbir sekilde yapmamasi lazim,erkekte cok siritmasada bakimli erkek eli gibisi yoktur tabi.genelde psikolojiktir.
esek sipasi
sevgilinin cinsiyetine gore degisken tepkilerin verilecegi bi durumdur esasinda.mesela sevgili bayan ise; bir kiz elinin her zaman bakimli, ojeli olma ihtimali goz onunde bulundurulmali ve derhal aci oje terapisiyle ise baslanarak sevgilinin tirnaklari bu seviyeye getirilmeli.sayet sevgili erkek ise; uzun tirnak, ojeli tirnak modasina kesinlikle uymamali hatta ve hatta duzgun kesilmis az bakimli tirnaklar tercih edilmeli.yenen tirnaklar yine aci oje teknigiyle duzeltilebilir.
simplist
alışkanlığı kendi el tırnakları ile sınırlı ise çok problem edilmemesi gereken bir durumdur.
kendini rahat ve güvende hissettiği sürece azalıp kaybolabilecek psikolojik bir alışkanlıktır. ellerini bırakmazsanız tırnaklarını yemesinin hem psikolojik hem de fiziksel olarak önüne geçmiş olursunuz.

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol