msndiscovery x

independence
yeniliklerle bir surumunu daha cikartti.artik herhangi birisi sayfanizi actiginda "dit" diye sinyal veriyor.ayni zamanda webcamla yapilan goru$melerde kar$i tarafin goruntulerini de kaydedebiliyorsunuz.bunun yanisira dilediginiz display picturei kaydetmeniz de mumkun.
peach
msn kullanimi esnasinda pencere altinda yazan adresiniz ve rumuzunuzu ters cevirebilecek, biri sizi listesinden sildiginde haber verecek, invisible talk yapilabilinecek, winampi media player gibi tanitarak dinlediklerinizi kisisel iletiniz olarak aktarabilir. oyle bir programdir. x versiyonu daha da caziptir tabi... evet.
independence
son surumu msn iletilerinin kar$i tarafa gitmesini engelliyor ve ustelik size boyle bir durumu belirtmiyor.siz de yazdiginiz ki$ilere haybeden trip atiyorsunuz neden cevap vermedi diye.
independence
yeniden beliretmekte fayda var ki bu surum makinenizde olmamasi gereken pek cok $ey yapiyor.makinenize sokmamanizi, varsa da acilen unistall etmenizi oneriyorum.
angelus
süper atraksiyonlar yapayım derken elinize veren ve sonucunda şekil şekil küfürler eşliğinde pc lerden kaldırılan program.

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol