hatun kişinin çıkma teklif etmemesi

0 /
elenktrinkalamadimsenden
bisey oldugu zaman kiz kisisinin
-sen kostun pesimden,ben mi geldim sanaaggg ...diye eline koz alabilmek..
ya da bu boyle suregeldigi icin
ya da nazli kizimiz boyle sevdigi icin olur genelde.ama aksi yok mudur? vardir.
carpediem
kadin erkek esitligini savunan cogu disi kisinin cikma teklifine sira geldiginde bu gorevin(!) erkeklere ait oldugunu dusundugunden yapmadigi seydir.
made in heaven
nacizane gorusum olarak yakisanin erkegin cikma teklif etmesi oldugunu belirtmek isterim..zira turk erkegi pis huyludur kiz oyle bir sey yapinca kici tavana vurur,kiz pesimden kosuyo diye havaya girer,yeri gelir kizi kucuk dusurur.ha kizlar yapmaz mi bu dediklerimi kralini yapar o ayri..
phoebus
ülke sınırlarında doğal karşilanan ama diğer alanlarda işin böyle olmadığını düşündüğüm olay kanıt olarakda (bkz: cruel intentions)
not:bilmeyenler için seks oyunları diye ülkemize gelip adı yüzünden güme giden film.
tiryaki
bir kız neden çıkma teklifi yapamaz?
çünkü gerçekten beğenildiğine ,ilgi topladığına inanmak ister.
çünkü yıllar boyu kendi kendine ördüğü o sırlarla dolu dünyasını başka birinin eline kolay kolay teslim etmek istemez,istese de yapamaz.
çünkü sevgi vermek onun için zor bir şey değildir lakin erkeğin aynı sevgiyi aynı içtenlikle verebileceğinden müthiş şüphe duyar,elinde değildir.
çünkü engel olamadığı korkuları vardır,gelecek kaygısı vardır sürekli,tabiidir.
çünkü duygu hazinesini paylaşacağı kişiye karşı 1-0 ezik başlamak utanç vericidir onun için
çünkü toprakla,suyla bir de gururla yartılmıştır.
başka çaresi yoktur çünkü...

tentakul17
bir kız olarak söylüyorum ki;kesinlikle yalnış bi davranış. sevginin cinsiyeti olmaz ya da hoşlanmanın. gider söylersin! kabul edilmese bile bunun kime zararı olacak ki!
isimsiz kahraman
bence bunun sorumlusu biz erkek milletidir. çünkü; hatun kişi,erkeğin kendisi hakkında kötü düşünmesinden korkar. bunu hissettirende yine erkeklerdir
strahd
ataerkilliğin parçasıdır. bunu kasten yapıp, bir erkeğin görevi olarak gören kadınların; kadın-erkek eşitliğini savunduklarında ortaya çıkan ironiyi düşündükçe kendilerini bu haktan men ettikleri fikrini benimsiyorum.
zeyra
erkeklerin bir kızdan teklif aldıklarında, beğenildikleri dile geldiğinde birşey oldum sanmaları, bir taraflarının kalkması sonucu doğduğu için bazı kızların ne yazık ki mecburen yapamadıkları durumdur, bazı kızlarınsa nazdan niyazdan yapmadıkları durumdur.
faten
kızların gotunun bu kadar kaldırılması sonucu kacınılmaz bır durumdur ..

her bokta esıtlıgı savunan ,bız erkeklerle esıtız dıyen kızlar bu konuda bır turlu esıtlıgı kabul etmez..

ailuros
etmek istememesinden kaynaklanan tutumdur ki çıkmak nedir anlayabilmiş değilim nereye çıkılıyor kim çıkıyor kime çıkıyor şeklinde yorumlanabilir.

0 /

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol