adalet bakanlığı önünde canlı bomba vurulması

imgoindeeperunderground
bu sabah meydana gelen olaydir, haber soyle;

"ankara’ da adalet bakanligi onunde korku dolu saatler. canli bomba suphesiyle bakanlik onunde bir kisi polisler tarafindan vuruldu. sahsin yarali oldugu belirtiliyor. basbakanlik binasina saldiri duzenlemek istedigi sanilan canli bomba, buradaki guvenlik gucleri tarafindan vurularak etkisiz hale getirildi."
made in heaven
adalet bakanligina girmeye calisirken farkedilip elleri kelepcelenen sonrasinda kacmaya calisan sahsin polis tarafindan vurulmasi olayi..ilk kursunlari yedikten sonra yere dusen sonrasinda dogrulmaya calisan canli bombaya kameralar onunde tekrar tekrar ates edilmesi ve sabah sabah tum televizyonlarin bu olayi kesmeden goruntulemesi moral bozucu gercekten..
imgoindeeperunderground
elleri kelepcelendikten sonra kacmasi cok enteresan geldi bana. o sirada kelepceleyen napiyormus acaba?

bunun disinda madem bombasi varmis neden patlamamis gibi bir soru daha mevcut..

son olarak bir adami vurup ondan sonra guven parka kadar kovalamak nasil bir sey acaba?

bu ulkede her sey bir garip..
spooky
yarali haldeyken otobuse hareketlenmesi nedeniyle vuruldugu soyleniyor.boyle bir durum yasansaydi emniyet guclerinin dusecegi durumu tahmin bile edemiyorum. ab ile gorusmelere sinirli gunler kala, avrupa’nin gozunun ustumuzde oldugu su gunlerde boyle bir olay yasanmasaydi daha iyiydi.bi de butun televizyonlar ve internet siteleri acik acik butun olayi veriyor yaziktir gunahtir. bu saatte yazin butun cocuklar evde yaz tatilinde cizgi film izlemek icin televizyon basinda.
independence
cok garip bir $ey farkettim ben.yapilan aciklamalarda "bomba imha ekipleri zanlinin uzerinde bomba tespit cali$masi yapti." $eklinde haberler geciyor.bomba bu.bir ceketle bir gomlekle ne bilim bir pantolonla cok rahat ayirt edilebilecek bir $ey.yani bir ki$i olen ki$inin uzerine $oyle bir elini dokundursa anlar uzerinde bomba olup olmadigini.haberlerde "tespit cali$masi yapti" deniliyor ama "bomba bulundu" yahut "zanlinin uzerinden $u $ekilde bir bomba cikti" denilen bir habere rastlayamadim henuz.eger bu vurulan ki$i canli bomba falan degilse vay bize vaylar bize.bu arada zanlinin kimlik ara$tirmasi sonucunda bir teror orgutu militani oldugu ve daha onceden de arandigi belirtildi.ne derece dogrudur, yapilan $eyi legal hale getirmek icin mi boyle bir $ey soylenmi$tir henuz bilinmiyor.
wathek
olen saldirganin binadan kacarken uzerinde bomba oldugu net olarak belli.efendim ben bomba gormedim yazik oldu yasasin humanizm naralari atmak saflik olur.cekilen goruntulerle de gorulmektedir ki gomlegin altindaki siskinlik ve orayi muhafaza etmek istemesi kisinin uzerinde gercekten bomba oldugunu gostermekte.ayrica x-ray cihazi alarm verince funyeyi cekmis ama bombayi atesleyememis oldugu belirtilmis.dhkp-c uyesi oldugu aciklandi az evvel.

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol