andrew bogut

p t n
utah universitesi’nin basketbolun gelecegine kazandirdigi avusturalyali pivot. ncaa’da bu sene en cok double double yapan oyuncudur. 21 kusur sayi ortalamasiyla zaten birinci secilecegi belliydi. utah jazz aslinda bu oyuncuyu cok istiyordu fakat draft loterry de dusuk bir sirada olduklari icin sanslari yoktu. fakat kendisi agir bir oyuncudur ve nistepen agir olan memoyla da yavas bir savunma olusturmus olurlardi, bence hayirlisi oldu.
chuck
murat kosovanın deyişiyle;"önce insan olsun,sonra basketbolcu olsun,sonra nba oyuncusu olsun,sonra nba yıldızı olsun maalesef bogut bunların hiçbiri değil."
bugün eski takım arkadaşı ersan ilyasova nın eline vermesiyle sinirleri gerilip maçı çığrından çıkarmaya çalışan avustralyalı pivot bozuntusu...
(bkz: mr.antipatik)
schenardi
antipatikliği bugüne özgü bir durum değildir. daha draft edildiği gün "shaquille o neal da kim oluyor en iyi pivot benim" şeklinde saçmayalabilecek kadar ukala bir kişidir ve daha çaylak sezonunda bu bizim bir maçta gördüklerimizi her maç gerçekleştiren bir oyuncudur. bu kafa yapısıyla şahsi olarak da ne kadar başarı elde edebilecektir bunu zaman gösterir. fakat günün birinde gerçekten "en iyi" olsa bile kendi taraftarı bile onu sevebilir mi tartışılır. kaldı ki sahaiçinde yetenek olarak genelde dirseklerini ve küfürlerini konuşturan oyuncuların ulaşabildiği seviye de bellidir... bu oyuncu hakkında tek kelimelik özet için (bkz: çirkef)

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol