çöpçüler kralı

made in heaven
kemal sunal’in basarili filmlerdinden biri..aysen gruda bu filmde gunumuzde "paraya veren" olarak adlandyrylan kyz modelini guzel canlandirmistir.
maliyeci
en carpici ve yarildigim sahnesi 80 lerde olu$an uzun tup,yag,ekmek kuyruklarina deginilen sahnedir bu filmin.kemal sunal firinin onunde uzunca bir kuyrugun hemen hemen sonlarindadir.a$ik oldugu ay$en gruda’yi gorunce hemen onune kaynatir.birden ekmek cikti sesi duyulur,sirada bir karga$a,arbede ya$anir,bir ileri iki geri derken kemal sunal kendini firinin icinde en on sirada bulur.bu arada onunde ay$en gruda vardir ve istemeden de olsa bir fort olayi gozlemlenmi$tir ki kemal sunal bombayi patlatir bombayi patlatir:

-insan boyle iki gun siraya girse bir deri bir kemik kalir be,aiihih...
ozee
o zamanlar sinirli imkanlarla bunun gibi guzel filmler yapilirken su an 3 yilda bir ’ahanda budur’ diyebilcegimiz filmlerin oldugunu dusunmeme bi kez daha yol acan film
sukela
en sevdiğim türk filmi değil en sevdiğim film diyebileceğim film. bi film nasıl bu kadar içten olabilir ki? izleyip izleyip yarılıyoruz. e tabi tüm replikleri de ezberledik bu arada. mp3e çevirip yolda giderken dinleyeceğiz nerdeyse..

kemal sunal, şener şen, erdal özyağcılar diyoruz evet ama ihsan yüce’nin yüceliğini de yabana atmamak lazım.

-baba yüzükleri bile aldım 18 ayar namussuzum?
-bana baba deme lan!

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol