kapıda kalmak

made in heaven
bir donem anahtari surekli evde unutmak suretiyle cokca karsilastigim durum..mahalledeki cilingirle ahbap olmustuk abartisiz haftada en az iki kez kapiyi aciyordu bana.
independence
misafirlige gidilen evde, ev ahalisinin misafirden nefret etmesi sebebi ile kapiyi acmamasi yahut sizin gideceginizi ogrendikleri anda kendilerinin de bir ba$kasina misafirlige kacmasi sonucunda da ba$iniza gelebilecek durum.
igor
an itibariyle yasamis oldugum durum, "ulan bu cilingirler amma firsatci adamlarmis" dedirtiyorlar insana.
ayrica kapinin acilis seklini gordukten sonra bir kez daha anahtarlari degistirme karari aldim.
armes
anahtarın evde unutulmasıyla yaşanabilen durum.anında aynı apartmanda oturan komşularınız yardıma gelir kimi amerikan filmlerine özendiğinden midir bilinmez kapıya omuz atar ve omuzunun morarmasıyla vazgeçer.kimisi kendi anahtarını sokmaya çalışır nedendir niçin yapar anlayamazsınız kimisi çekiçle arkadanda baltayla gelir iyice korkmaya başlarsınız ama en korkuncuda pet şişe ile gelendir.şişe ile kapınızı açar ve siz hayretler içinde kalırsınız nasıl açtı ne alaka bu adam bu tekniği nereden biliyor diye düşünür durursunuz.ve o malum düşünce oturur kafanıza yoksa hırsız mı ya da onun gibi bir şey mi.araştırısınız soruşturusunuz ismini google da bile ararsınız ama bulamazsınız utandığınızla kalırsınız.
ifa
tahta bir kapıysa kolayca kırılarak çözüm bulunabilen,çelik kapıysa kapıda kalan şahsı mağdur edebilen olumsuz bir durum.
scapegoat
kapıda kalınca yaşayabileceğiniz en kötü tecrübeler aynı zmanda tuvalete gitme ihtiyacı duyduğunuzda yaşanır,bu durumda hemen bir tanıdık evine,bir cafe&fast food satan bir yere veya en yakın camiye gidilmelidir,yoksa durum vahimdir,rezalettir
su hayat bitsede gitsek
gercektır efendım gercek(ahahahahahhahahah)
iki arkadas evde bulusacaktır su hayat bitsede gitsek de vardır.ps2 de king of fighter oynanacaktır.
dısardan gelecek olan arar-geliyorum tamam.
ev sahibi- tamam tamam.
yarım saat sonra kapı calar ev sahibi acar ama kapıya degil ps2 ye dogru yurur. su hayat bitsede gitsek alla alla der.
zil bi daha calar.ev sahibi .kicem su mahallenın piclerini ha der.
su hayat bitsede gitsek kapıya bak belki gelmistir der.ev sahibi -oha oha ordan buraya yarım saatte nası gelicek sende laf soyluyon ha der.ne bilelim o gun araba aldıgını...
dısarıdan oldugu belli olan tel calar.olaylar gelisir.
ev sahibi-alo .....aa geldin mi?
dısardan gelen arkadas-lan acsana kapıyı manyakmısın der ve butun apartman ev inler...
budur efendim.


insomnia jim
evet efendim su anda kapida kaldim yani olayi su anda canli canli ysiyorum peki nasil mi sozluge girilir kapida kalipta derseniz size sirrimi acikliyorum

efedim evden cikarken wireless modeminizi acik birakiriniz ve disari cikarken ihtiyaciniz olan dizustu denen teknoloji ustunu laptopunuzu alirsiniz ve merdivenlerde oturup internette doyasiya gezersiniz.


(bkz: kapida kalip internet damasi oynamak)
freak
eğer günlerden pazar ise ve cilingir bulamıyorsanız ve balkon kapısı acık ise itfaiye yardımıyla cözülebilecek sorun.

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol