sigara ve çay

laluska
cumartesi gecesi ateşi söndükten sonra pazar günü öğlene doğru, gayet akşamdan kalma vaziyette uyanılır . çalışkan bir kanka üşenmez, ekmek alır, gazete alır, çay demler, güzel bi kahvatı hazırlar, oturursunuz hep beraber, gecenin kritiğini yaparsınız, kahvaltı edersiniz filan, sonra "bi çay daha koyim mi?" der kankaların en güzeli, "koy" dersiniz, bi sigara yakarsınız, alırsınız pazar ekini.......


(bkz: süper lan)

sen ne yazar eysin oyle
muhteşem ikili.sigara öyle bir ayarlanmalıdır ki son nefesi cekip söndürdükten sonra bardakta bir yudumluk cay kalsın.sigarayi önce yakınca sigara bittiginde daha yarım bardak cay kalıyor.zavallı yalnız da içilmez ki.sonra yakıyorsun daha 3-4 nefes var sigaranın bitmesine.
pelagehatun
süper bir birliktelik oluşturur bunlar, her gece yatmadan önce bir araya gelirler aile bunların beraber olduklarından habersizdir onları görmemesi gerekmektedir. son kez ketılı alırsın suyunu kaynatırsın, çayını hazırlarsın. hımm.. çay da tam deminde olmalı eğer demlemeyse daha iyi yoksa değilse poşeti bardağa attıktan sonra beklenir renginin tam olduğu sırada poşet çıkarılır derken sıra bu sevgilileri birleştirmeye gelir ve paketinde bir sigara çekersin önce koklarsın tütününü ve dudağına koyarsın ve işte o an havai fişekler patlamış ortalık aydınlanmış için huzura dolmuştur.
sabah versiyonu için;
(bkz: kahva ve sigara)
erroristgirl
ketçap ile mayonezin tartışmasız lezzetine denktir. sigara ve çay molası, ağzının tadını bilenler için her 30 dakika’da tekrarlanılası bir keyiftir.
bu iki velinimetten bahsederken, sigara ve alkolün yerini birinci sırada tutmak kafidir.

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol