bülent serttaş

independence
eskiden sevimli bi adamdi bu.sonralari kendi kendime cok yalaka olduguna karar verdim ne hikmetse ve o andan itibaren de gozumdeki tum sevimliligini yitiriverdi.arabesk $arkicisidir bu ki$i.
p t n
eskiden fulya da otururdu, fulya kebabin ustunde. biraz yalakaligi vardir ama hakikaten sempatiktir. en azindan surekli guldugunden bu havayi verir. ben sahsen severim surekli temiz gulen insanlari.
goodygoblin
adını sonradan anlayabildiğim "vural ağabey" isimli şarkı ve ilginç klibinin sahibi olan kişi.esra ceyhanın programlarında kendisine sık sık rastlanmkatadır.
chavez
sonradan yaptığı "frene basacakken gaza basmışım..." açıklaması kazayı fren pedalı ararken yaptığını ortaya çıkarmıştır.
independence
buyuk bir hata sonucunda disko krali’na konuk alinan turkucu.

peki neden hata?

bulent sertta$ bu saatlerin konugu degil de ondan. bu saatlerde disko krali ya da benzeri programlari izleyen kitle bellidir, ya universite ogrencileri ya da henuz uykusu gelmemi$ gencler. bulent sertta$ bu kitlenin insani degil bu sebeple de bu saatte yayinlanan bu formata sahip programlarin konuk listesinde olmasi, hele hele programin daha ikinci bolumundeyse buyuk hatadir.

bulent sertta$’in elbette bir izleyici kitlesi vardir ancak o kitle ya oglen ku$aginda bayanlarin ilgi gosterdigi "kim kimle evlenecek kim kimle sevi$ecek" tadindaki programlardir ya da ana haber bultenlerinden hemen sonra yayinlanan "hadi $imdi $arki soyleyip $ebeklik yapalim" tadindaki programlardir. o programlari da ya cali$mayan ev hanimlari izler ya da i$ten yorgun argin gelen ve onune ne koyarsaniz izlemek zorunda kalan koca ki$ileri izler.

sen bu saatte benim onume izleyeyim diye bulent sertta$’i korsan bundan zararli cikacak olan ben degil sen olursun. benim elimde, bizim elimizde kumanda isimli bir alet var, bastin mi dugmesine degi$iyor kanal. zira bu saatte tv izleyen birey secicidir ve secici oldugu icin bu saatte tv izliyordur. senin elinde seyirciyin ayni kanali acmasini saglayacak bir kumanda yok. bunu ancak sen kendi secimlerinle ve performansinla saglayabilirsin. bu anlamda bulent sertta$ iyi bir secim degil.
independence
#827372

bu fikrimden saat 02:40 itibari ile vazgectim. disko krali’nda girdigi $ekilleri gordukten sonra karar verdim ki her programin bu turde kendisini rezil etmekten asla cekinmeyen konuklara ihtiyaci var. evli mi kendisi bilmiyorum ama evliyse bile bu programlardan cikip eve gittiginde haniminin yuzune nasil bakiyor, bak bunu gercekten bilmek istiyorum ben.
camadam
geçen yıl beyaz show’da beyaz’la birlikte anlamsız yere gülmekten yerlere yatan ve benim de "ahahaha salaklaar.." diyerek gülmeme vesile olmuş türkücüdür..
independence
bir erkekte aranilan kimi ozelliklere sahiptir sanirim. hani ayaklari var, ne bileyim agzi var dili var, elleri kollari da var, tamam. gerci bu ozellikler sadece erkeklerde degil kadinlarda da aranan temel ozelliklerdir. demek ki bulent sertta$’in extra bir ozelligi de yok. vay arkada$ ne tespit insani oldum ben ya.

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol