empire earth

sak
kiyafetsiz iscilerden gelismis savas ucaklarina hatta robotlara kadar gelisebileceginiz bir oyun. age of empires tadinda ama cok daha fazla gelisilebiliyor ve cok daha uzun suruyor. 15-16 tane cag vardi hatirladigim kadariyla. bir sure sonra baydigi kanisindayim. bir de bunun ikincisi cikacakti ama ne durumda bilmiyorum belki de cikmistir.
made in heaven
ilkiyle gercekten rts alanina buyuk yenilikler getirmis bir oyundur,gerci ben pek zevk almamistim orasi ayri..empire earth 2 de cikmis bulunmaktadir.
independence
oynadigimda farkettim ki age of empires`in tamami ile benzeri.hatta age of empires cok ama cok daha kaliteli bir oyun diyebilirim.ayrica bir gariplik var.du$man kimi zaman gozukuyor kimi zaman da yururken sirra kadem basip bir anda yeniden kar$imiza cikiveriyor.begenmedim acikcasi.
independence
random mapte oynayacaksaniz elinde kalas olup duvarlari bu kalaslarla yikan adamlardan pek cok sayida bulundurun elinizde.koskoca $ehri onlarla talan edebilirsiniz.bir de takviye silahli kuvvet yollarsaniz onlarla beraber tadindan yenmez bir galibiyet sizi bekliyor.deniz kuvvetlerini de kucumsemeyin.muhakkak denizde de ordunuz olsun.

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol