klavyeyi temizlemek

independence
yapilabilecek en iyi i$lem oncelikle klavyenin baglantilarini sokup ardindan ters cevirerek sallamaktir.bu $ekilde tu$larin arasinda ne var ne yoksa yere bo$alir.ardindan bir de islak bir bezle silinirse tadindan yenmez bir hale gelir.
spooky
laptoplarda yapilmamasi ozellikle ters cevirip sallanmamasi tavsiye edilir. ha biktim bu laptoptan kendime yeni bi tane alacagim deniyorsa bunyeyi yormadan direk kapagini kapatip musait bir yere kaldirilmasi daha uygun olur.
olu beden
klavyenin baglantilarini sokmeden ters cevirip, orasina burasina vurup icine dusen cips vb. cerez parcalarini dokme eylemim.
maliyeci
tuslari sokmeden yapilmasi daha bir hayirli eylem.zira temizlicem derken space,enter gibi buyuk tuslarin girintileriyle olan yapiskan yapi bozulabilir ve space tusu ufleyince bile sallanabilir ve sinir bozucu bir hal alabilir.
esmeralda
ters çevrilir arkasına nacizane yumruklar atılır ne var ne yoksa ordadır.hatta dökülenlere bakarak kişilik analizi yapmak mümkündür.
matem
bazı kullanıcıların elektrik süpürgesi ile temizlemeye çalışıp daha sonra tuşlarım nerede diyip elektrik süpürgesinin torbasını yırtıp içinden tuşları çıkartmaya çalıştığı yöntem...
puppeeter
gün gecmiyor ki klavyeye olan ilgimiz artmasin. bundan kelli o evimizin bir bireyi sanki bir "cemal, vuslat, hasan, derya" bizim icin. temiz tutalim onu. kloraga batirip batirip temizleyelim.

(ara: klavye)
imphotep
şimdiye kadar farklı nesnelerle karşılaşsam dabunu henüz tecrübe etmeyenler için çağrıda bulunma isteği içerisineyim.

uygulama:
klavye ters çevrilir,silkelenir,el ile arkasına sertçe şap şap yapılır,hatta köesinden bilgisayar masasına çivi çakar gibi vurulur..
şimdi için zevkli kısmı..masanın klavye koyduğumuz kısmına yıllardır birikmiş öyle şeyler düşer ki,onları kurcalayıp geçmişe dalar,entry girmeyi unutursunuz.. çok zevkli bir olaydır.*
not:midi klavyesi olanlara tavsiye edilmez.

edit:klavyeyi vurup zevkten uçarken biraz sert kaçırdım heralde..bi müddet çalışmadı klavyem..

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol