mahalle çocuklarınin gürültüleri

independence
inanilmaz rahatsiz edici gurultulerdir.oncelikle bu cocuklara kar$i soylenenbilecek hicbir $ey yoktur.sonucta ismi uzerinde..cocuk.dogasi geregi oyun oynayacak, bagaracak, ciglik atacak ve kimleri rahatsiz edebilecegini du$unmeyecek.fakat ne olursa olsun tum bu hakliliklar cocuklarin cikartmi$ olduklari gurultuyu beynimizde notralize edemeyecek ve biz bu gurultuleri ilelebet cekmek zorunda kalmaya devam edicez.
olu beden
cocukken cikardigim gurultu turu.az terlik,kufur vb.yememistim bu yuzden.cocukluk iste hos gormek lazim diye gecistirdigim olay.
goetica
vakti zamanında çıkardığımız gurultulere artık benzemeyen hatta artık neredeyse duyulamayan gürültüdür.zira eskiden mahallede çığlık çığlığa oynayan topla cam kıran uzun e$ek saklambaç oynayan çocuklar gitmi$ yerine internet cafelerde monitöre yapı$mı$ çocuklar,mahallede maç yapan çocuklar yerine de playstation’da winning eleven oynayan çocuklar gelmi$tir.
puppeeter
bam..güm..aiakiakiki..lan ibbine gel buraya eiekeieik...catankk..fiiirrkt seklindeki seslerdir pijamalarla mahalleye inilip mahallenin deli amcasi olunur.toplari kesilir yeri gelir cocuklar kesilir.

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol