onay alamayan çömezin öfkesi

independence
yeni bir ornegini de bugun ya$adim.yazar adayi sozluge kayit oluyor ve bilgi sozluk konseptinden tamamen bagimsiz, entrylerin silinme sebeplerini bir kere bile okumadigini gun gibi ortaya koyan ve akilli ol butonunu asla ama asla tiklamadigi anla$ilan entryler yaziyor.hem de cokca.10 adetle sinirli degil.ve ardindan mesaj atiyor.

-bende yazar olmak istiyorum.
kac tane entry girdigimide bilmiyorum. 10 tane oldumu, olmadimi... olduysa baska ne yapmam gerekir, ne zaman "yazar" olabilirim?

esasen bu tur sorulara cevap vermek pek adetim olmasa da bo$ bir zamanima denk geliyor ve gayet kibar bir dille arkada$imizin sorusunu yanitliyorum..


-entrylerinizin incelenmesi sonucunda henuz yazar olabilecek kadar konsepte hakim olmadiginiz tespit edilmi$tir.once bir sure daha sozlugu, sozluk kurallarini ve sozluk konseptini okumanizi oneririm.iyi geceler

boyle bir durumda insan kuru bir te$ekkur bekliyor ya da hic cevap beklemiyor.olmasi gereken yazarin uyariyi dikkate alip sozlugu bir sure daha gozden gecirmesi, nerede hata yapmi$, nerede yanli$lari var tespit ederek yeniden $ansini denemesidir.ama hayir.o $ekilde olmuyor.i$te $u $ekilde oluyor.


-girdigim entryler ilk entrylerim... neye hakim olup olmadigimin ise bilincindeyim. bir suredir inceledigim, okudugum ve yazarkende takip ettigim tum konularda rastladigim diger entrylerden cok daha iyi entry girdigimi dusunuyorum. sozluk kurallari ve entryler hakkindaki yazilari ise en basta okumustum. her neyse zorlamaya gerek yok. almazsaniz almayin... baska entry girmeyecegim. uyeligiminde iptalini rica ediyorum. tesekkurler...

hayatta hicbir zaman herkesi ayni anda memnun edemiyor insan.
reddy
bence bi acidan bakildiginda internet hayatin ta kendisi...insanin dusunceleri,davranislari nasil hayatini etkiliyorsa,internetteki hareketleri de buna paralellik gosteriyor.sadece bilgi sozluk’te degil,her turlu sanal ortamda bu tip durumlarla karsilasabiliyorsunuz,arada bir-iki uyumsuz cikiyor.sasirmamak gerek,gercek hayatta hic mi gormedik?
independence
yeni bir ornek verelim hemen bu konuya dair.

-hede- niye ucuruyosun pezevenk madem ucurcan o asp hatalarini sakla. functions.asp ne attirayim
(6/30/2005 9:40:40 pm)

-hede- serefsiz
(6/30/2005 9:42:29 pm)

boyle insanlarimiz da var..
independence
son ornegimiz de hazimsiz bir bilgi sozluk airlines yolcusundan gelmekte.

------------------------------------------------

ya adamim hani sen beni sozlukten atmistin ya simdi bende seni
odullendirmek istiyorum ;) umarim begenirsin, ben sevecegine eminim,
hadi kendine iyi bak.

altar
------------------------------------------------

bu ki$inin kicina aylar once siki bir tekme atmi$tim sozlukten ve kuyruk acisi halen devam etmekte anladigim kadari ile.cocukca akli ile sozluge saldiri yapabilecegini du$unen nice zavallidan sadece birisi.muhtemelen bu tur basit ya$am formlari kanunlar kar$isinda bu tur saldirilarin suc oldugunu ve hapis cezasina kadar da yolu oldugunu bilmiyorlar.neyse.nasil olsa gun gelir bunu da ogrenirler.belki de ogretecek olan ki$i de ben olurum..kim bilir.

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol