şeyhmerat

0 /
lali berte
gordugum kadariyla sozluk icin elinden geleni yapmaya calisan basarili yazar. entryleri okunasi derece de guzel ve yararli. azminin devamini diler sevgi ve de saygilarimla selamlarim.
atwa
sozlukte ilk tanistigim yazardir kendisi cok anlayisli bir insandir istanbul kultur universitesi uluslararasi iliskilerde okumaktadir gulectir kafasi her zaman dumanlidir bana -icerdeydim dayioglu diyerek beni gece gece guldurmustur.
spooky
ozellikle geceleri sozlukte mesaide olan yazdikca yazan, klavyesi dert gormemesi gereken saygi duyulasi yazar. galatasarayli olmasi ve rakiyi cok sevmesinden dolayi ayri sempati duydugum insandir kendisi.
darth sidious
#99324 - #83698 numarali entrylerde celiskiye dustugunu gordugum yazar.#83692 nolu entry ile #104063 nolu entry karsilastirildiginda daha cok okumasi konusunda oneride bulunabilecegim kisidir. bu arada dahi anlamindaki de ayri yazilir . bu kusurlari da olmasa seker gibi yazardir. moderasyona saygili ve gayretli olmasi ile ayrica sevgimizi kazanmistir.
xerxes
entrylerini buyuk bir keyifle okudugum bilgi sozluk yazari. yazilarindan anlasilacagi uzere gelecegin aydinlarindan biri olacagina kesin gozuyle bakiyorum.
karpuzz
kabakli pasta yememis yazar.adina cok uzuldugum yazar. onumuzdeki ilk zirvede sahsina ozel kabakli pasta yaptiracagim yazar.soz verdi kendisi de pastanin yanina sampanya getiricek .
and ettim kabakli pastayi sevdirecegim kendisine.yoksa iddia var aramizda, rezil olurum o suratla yollarda.pasta savasi cikacak zira.
0 /

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol