yeni yazar kayıtları

independence
bilgi sozluk`te yazar olmak eskiye oranla biraz daha zorla$mi$ durumda artik.oncelikle ki$isel bilgilerini hatali verenlerin kayitlari pek onaylanacak gibi gozukmuyor.

isim kismina "sanane" soyisim kismina da "banane" yazan ki$ilerin yazarlik ba$vurulari sanirim hemen silinecek.ismi gercekten sanane olup soyismi de banane olan arkada$larimizdan $imdiden ozur dilerim pe$in hukumlerimden oturu.

mail adresinizin soruldugu bolume gercekten size ait olan ve kullandiginiz bir mail adresinizi yazmaniz sizin acinizdan faydali olacaktir.sozluk ile alakali tum geli$meleri ve uyeliginiz ile alakali olan biteni ancak o $ekilde ogrenebilirsiniz.$ifrenizi unuttugunuz yahut kaybettiginiz bir gun yonetime mail atarak "$ifrem nedir benim? mail adresim de [email protected]" derseniz orada yollarimiz ebediyete kadar ayrilir.

"ya$" yazan bolum kullanicilarimizin dunya uzerinde gecirmi$ olduklari senenin toplamini yazmalari icindir."ya$" $eklinde bir bolum acip $ifre sormuyoruz kisaca.dikkat ettim de kullanicilarimizin pek cogu "ya$" hanesine $ifrelerini yaziyorlar.boylelikle kullanicilarimizin %95 i sldkjlskd3243d243 $eklinde bir ya$a sahip olmu$ oluyorlar.istatistiki bilgilere gore bu $ekilde bir ya$ $ekli yok.

en onemli konu ise kayitlarini yapip daha sonradan "nasil olsa bir zaman tamamlarim yazmam gereken minimum entry sayisini" $eklindeki du$uncelere sahip arkada$larimiz icin.1 hafta icerisinde yazilmasi gereken minimum 10 adet entryi yazmami$ olan arkada$larimizin kayitlari 1 hafta sonucunda otomatik olarak silinmektedir.ote yandan sozlugun ilk yazarlarindan olsalar bile sozluge 2 ay boyunca (neden 2 ay olduguna dair en ufak bir fikrim bile yok) ugramayan yazarlarimizin kayitlari da silinmektedir.

bilgi sozluk konseptine uygunsuz davrani$lar sergileyen arkada$larimizin kim olduklarina bakilmaksizin uyelikleri silinecektir.

bilgi sozluk isminden de anla$ilacagi uzere bir sozluk sitesidir ve bir bu sitede imla kuralarina azami onem gosteriyoruz.dolayisiyla soru eki olan "mi", dahi eki olan "de" ve turevi eklerin kelimelerden ayri yazilmasi, entrylerin sonuna muhakkak nokta, unlem yahut soru i$areti konulmasi hayati onem ta$ismaktadir sitenin kalitesi acisindan.bu konulara gerekli onemi vermeyen arkada$larimiz once uyarilirlar, ardindan comez yapilirlar ve herhangi bir geli$me olmadigi takdirde de kayitlari siliniverir.

tum bu yazilanlar ve daha sonra da eklenecek olanlar i$iginda hala sozluge uye olmak isteyen arkada$larimiz da varsa ho$geldiler.

akliniza takilan, sormak istediginiz, bilgi sahibi olmak istediginiz her tur konu ile alakali [email protected] adresine mail yollayabilirsiniz."selam independence..saat kac?, ku$ otuyor mu?, tavuk mu yumurtadan yumurta mi tavuktan? turu mailleriniz cevaplanmayacak, yollayan hakkinda da iyi $eyler du$unulmeyecektir.



neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol