kral tv vj leri

independence
konu$amayan, konu$mayi beceremeyen, iki uc kelimeyi yanyana getireren cumle kurma ba$arisini henuz yakalayamami$ olan insan toplulugu.tamam canli yayin heyecani deriz, kamera fobisi deriz, $unu deriz bunu deriz de, bunun bir egitimi yok mudur, kamera kar$isinda nasil durulur, nasil konu$ulur egitimi verilmez mi bu insanlara yayina cikmadan once? sabah evden "ben vj olcam" du$uncesi ile cikan guzel kizlar ve yaki$ikli erkekler ayni gun ogleden sonra program mi sunuyorlar kral tv`de? yahu muziksevere de yazik gunah.bir iki $arki dinlemek icin bu eziyeti cekmek zorunda kaliyorlar.el insaf.
cekirdek
"yeav bu kizlar niye kisin dahi yari ciplak" dedirten vj’ler.güzel türkcemi onlardan ö?renmek zorunda kalmadigim icin sukrediyorum.
recall
zap yaparken denk geldiginiz zaman bile sizi cileden cikartmayi basarabilen vjler.pek birsey gerekmez bunlardan olmak icin;
1-konusamayin.
2-biraz saf olun.
3-kilolu olsaniz bile minicik seyler giyinin ya da kumas yetmemis ayaklarina yatin.
nick nick i nick i
birbirinden zeki(!!!!!!) insanların oluşturduğu güruh.hele içlerinde vj bülent var ki (bkz: vj bülent) gecenin bir saati beni benden almıştır.
"vj bülent:eveeet sırada kitap tanıtımlarımız var.bu hafta yeni(!) çıkan kitaplar arasında en göze çarpan isim recaizade mahmut ekrem in araba sevdası.gerçekten ilginç bir çalışma olmuş,sayın ekrem i kutluyoruz."
(bkz: liseye de mi gitmedin lan andaval diyesim var)

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol