ekşi sözlük ün yılmaz savunucuları aferin size

independence
muhte$em ko$e yazarlarimizdan harun tekin`in bu haftaki aktuel dergisinde yazmi$ oldugu yazinin ba$ligi.anlayamadim nedir derdi ek$i sozluk ile ama sanirim hatali bir tutum icerisinde.yazisinin icerigine bakacak olursak icerisinde pek cok tehdit unsuru goze carpiyor.ustelik hakaretlerle bezenmi$ tehditler.

------------------*----------------------
"ne var ki, derdimi yine anlatamadiysam, caniniza ot tikayacak kadar da iddialiyim"

"buna yine ayni turden tepkiler verirseniz, sadece yikici uretkenligimi kiskirtmis olursunuz,"

"lutfen geri zekâlilarin sozluk yazarlarina orani, gecen hafta gorunenden daha dusuk olsun"

------------------*---------------------------

ve daha saymadigim niceleri.kalemi eline alip belli bir okur sayisina ula$an dergi yahut gazetedeki insanlar kalemlerini silah olarak kullanarak neden durmadan ek$i sozluge saldirirlar ki? benim aklima tek bir sebep geliyor.sozluk yazarlarindan birisi bu yaziyi farkeder, sozlukte ba$lik olarak acar ve diger sozluk yazarlari da tum ilgilerini bu yone kaydirirlar.cunku yazarlari icin ek$i sozluk kutsal bir mabed gibidir ve bu mabede bir saldiri duzenlenmi$tir.olaylarin sebepleri, gidi$ati ve sonucu izlenmelidir.bu sayede hem yaziyi yazan cin fikirli ki$i, hem de yazinin yayinlandigi dergi koskoca bir ek$i sozluk camiasi tarafindan taninir, incelenir ve bu $ekilde de tiraj patlamasi ya$anir buyuk olcude.yaziyi yazanin da yayinlayan derginin de amaci bu olsa gerek diye du$unuyorum ben.ba$ka turlusu bana sacma geliyor.

ke$ke muzik adami muzigini yapsa da kalemi sadece bestelerinde kullansa, yazarlik i$ini yetkin ki$ilerin ellerine biraksa ne ho$ olurdu.biz de $a$irip kalmazdik daha dun canbaz diye $arkilar soyleyen birisi bugun acaba hangi gazete ya da dergide ko$e yazari oldu diye.
p t n
bu mordan ote arkadasin sozlukteki kendisine ufak satasmalara toptan cevap olacak sekilde sozlukte nazi sempatizanlari oldugunu acikca ifade eden bir yazi kaleme almistir. hatta birkac yazari da afise etmistir. bunlara da kendi kosesinde harbi saglam giydirmistir. sozluktende cevap gecikmemistir. boyle gider bu.

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol